Τοπικά

Με προσφυγή στη Δικαιοσύνη προειδοποιεί την Επιτροπή Αγώνα Πολιτών η δημοτική αρχή Βόλου

Με καθυστέρηση μιας εβδομάδας, αποφάσισε να απαντήσει ο Δήμος Βόλου στην Επιτροπή Αγώνα Πολιτών η οποία, με αφορμή την άφιξη ενός ακόμη φορτίου RDF στις εγκαταστάσεις της ΑΓΕΤ την παραμονή του Δεκαπενταύγουστου, επέρριψε ευθύνες στη δημοτική αρχή Βόλου και στην Περιφέρεια Θεσσαλίας για τη στάση τους απέναντι στο θέμα. Ο Δήμος Βόλου χαρακτηρίζει αστήρικτα τα όσα διατύπωσαν σε βάρος της δημοτικής αρχής τα μέλη της Επιτροπής και προειδοποιεί ότι θα κληθούν να τα αποδείξουν ενώπιον της Δικαιοσύνης. Χαρακτηρίζει την Επιτροπή ως “γραφική παρέα” και τις περιβαλλοντικές οργανώσεις ως “οικοτρομολάγνους” που με τη δράση τους “αποτελούν μέγιστο κίνδυνο για την προστασία του περιβάλλοντος και τη δημόσια υγεία”.

Η ανακοίνωση που εξέδωσε ο Δήμος Βόλου 

Ο παρατεταμένος καύσωνας ή οι ανάγκες για την κάλυψη ελλείψεων των όλο και λιγότερων μελών της, όπως αυτές τις κατέγραψαν καθαρά σε δηλώσεις τόσο ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας, όσο και οι εργαζόμενοι στην ΑΓΕΤ, φαίνεται πως οδήγησαν στην επανεμφάνιση της γραφικής, πια, παρέας του Λημνιού, της Ιφιγένειας και των λοιπών οικοτρομολάγνων, που με την αλλοπρόσαλλη δράση τους αποτελούν μέγιστο κίνδυνο για την πλήρη υποβάθμιση και εν τέλει τον ευτελισμό της πραγματικής ανάγκης για την προστασία του περιβάλλοντος και της δημόσιας υγείας.

Ως Δημοτική Αρχή του Βόλου και επειδή γίνεται και πάλι απόπειρα εμπλοκής μας και απόδοσης ευθυνών για το θέμα της καύσης και της ευθύνης των ελέγχων, ξεκαθαρίζουμε ότι παραμένουμε αμετακίνητοι στις θέσεις μας που είναι γνωστές σε όλες τις πλευρές.

Αυτό άλλωστε, μεταξύ άλλων, αξιολόγησαν με θετικό τρόπο οι πολίτες του Βόλου, “έγραψαν” στα παλαιότερα των υποδημάτων τους τις αθλιότητες και τις χυδαιολογίες των κάθε λογής Λημνιών, και μας τίμησαν με το συντριπτικό και καταλυτικό 58% στις πρόσφατες εκλογές, που οφείλουν να το σεβαστούν.

Θα πρέπει να γνωρίζουν όλοι αυτοί που κινούμενοι με ιδιοτέλεια εξωθεσμικά και στο περιθώριο και με όπλα τη λάσπη, την κακοήθεια και τον εκφοβισμό επιχειρούν να αιχμαλωτίσουν την κοινωνία καθιστώντας την μοχλό εξυπηρέτησης των όχι πάντα ευκρινών προθέσεων τος, ότι δεν θα τους το επιτρέψουμε.

Τα δικά τους μικροσυμφέροντα έρχονται σε ευθεία αντίθεση με αυτά του κοινωνικού συνόλου και γι αυτό δεν λαμβάνονται υπόψη. Η πόλη δεν θα συνεχίσει να είναι καταδικασμένη στη στασιμότητα και την υπανάπτυξη για να έχουν οι πάσης φύσεως γραφικοί ρόλο ύπαρξης και παρουσία

Σε ο,τι άφορά τις μνημειώδεις αρλούμπες για συνωμοσίες και μαφίες, ντόπιες και ξένες, ειλικρινά ελπίζουμε ότι διατυπώθηκαν υπό την πρόσκαιρη επίδραση του καύσωνα (άντε και της επίδρασης παραγώγων άλλου είδους…καύσεων) και όχι από βαριά νοητική βλάβη, όσων τις σκέφθηκαν. Το ελπίζουμε…

Σε κάθε περίπτωση τα όσα άθλια και αστήρικτα σε βάρος μας διατύπωσαν θα κληθούν να τα αποδείξουν ενώπιον της Δικαιοσύνης. Η σημερινή Δημοτική Αρχή δεν υποκύπτει ούτε σε απειλές, ούτε σε εκβιασμούς, καθώς αποδεδειγμένα μάχεται για το δημόσιο συμφέρον χωρίς να υπολογίζει το πολιτικό κόστος. Οι πρακτικές αυτές ανήκουν στα παλιό σκοτινό παρελθόν που καταδικάστηκε οριστικά από τους πολίτες του Βόλου…

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το