Αθλητισμός

Με Ολυμπιάδα Υμηττού αύριο ο Βόλος 2004

Για την 10η αγωνιστική της Α’ Εθνικής ποδοσφαίρου των γυναικών ο Α.Σ. Βόλος 2004 φιλοξενεί αύριο Κυριακή την Ολυμπιάδα Υμηττού και στοχεύει στο νικηφόρο αποτέλεσμα που θα τον διατηρήσει πάνω από τη διαχωριστική γραμμή του υποβιβασμού. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο βοηθητικό του ΕΑΚ και θα αρχίσει στις 15.00.

Οι «ερυθρόλευκες» θέλουν να μπουν με το… δεξί στο 2024 απέναντι σε μία ομάδα που βρίσκεται πιο χαμηλά στη βαθμολογία. Ο Βόλος 2004 είναι αυτή τη στιγμή στην 9η θέση με εννέα βαθμούς, ενώ η Ολυμπιάδα στην προτελευταία, 13η θέση, με μόλις δύο πόντους στο ενεργητικό της.

Η προπονήτρια Έλενα Κουσκούνη δήλωσε σχετικά στη «Θ»: «Αν και έχουμε κάποια αγωνιστικά προβλήματα μπορούμε και πρέπει να πάρουμε τους τρεις βαθμούς στο ματς με την Ολυμπιάδα. Αντιμετωπίζουμε μία ομάδα που είναι από κάτω μας στη βαθμολογία και φυσικά θέλουμε να παραμείνει εκεί. Μέχρι να ολοκληρωθεί ο πρώτος γύρος θέλουμε να μαζέψουμε κάποιους βαθμούς που θα μας βοηθήσουν να παραμείνομε πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού».

Το μόνο δυσάρεστο για τις «ερυθρόλευκες» του Βόλου είναι ότι αντιμετωπίζουν αρκετά αγωνιστικά προβλήματα. Πέραν της μακρόχρονης απουσίας της Σύρμου και της Καρακάνα, η τεχνική ηγεσία δεν μπορεί να υπολογίζει για το αυριανό ματς και στις υπηρεσίες της Μπάμπιτς, αφού η Σέρβα σέντερ φορ βρίσκεται στην πατρίδα της όπου έχει ανειλημμένες υποχρεώσεις.

Επιπλέον, την τελευταία στιγμή θα αποφασιστεί η συμμετοχή των Νικοπούλου, Παπαδοπούλου, Μπάρτζου και Σαρηγιάννη, καθώς τις προηγούμενες ημέρες ταλαιπωρήθηκαν από ιώσεις. Το μόνο ευχάριστο έχει να κάνει με την επιστροφή από τις ΗΠΑ της βασικής τερματοφύλακα Νόιμαν.

Στη διάθεση της κ. Κουσκούνη θα είναι σίγουρα οι: Νόιμαν, Θεοχάρη, Κοκμοτού, Βέτσικα, Κέκου, Γκέκα, Τσούκα, Νέννε, Ευαγγ. Νάνου, Ζήγρα, Κιάρη, Ιωακειμίδου, Φρ. Νάνου, Σιέχου, Κατσιγιάννη, Κομνιώτη.

Το παιχνίδι ορίστηκε να διευθύνει ο Θεόδωρος Κοντογιώργος της ΕΠΣ Λάρισας με βοηθούς τους Μίλτο Μπουρονίκο και Σουλτάνα Κουτίνα από την ίδια Ένωση. Παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο Παναγιώτης Καρακίτσος της ΕΠΣ Θεσσαλίας.

Το πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής στην Α’ Γυναικών είναι το εξής:

ΣΑΒΒΑΤΟ 6/1

13.45 Παναθηναϊκός-Ελπίδες Καρδ.

ΚΥΡΙΑΚΗ 7/1

13.00 ΟΦΗ-Αστέρας Τριπ.

15.00 Καστοριά-Σειρήνες Γρ.

15.00 Ν. Ατρομήτου-ΠΑΟΚ

15.00 ΡΕΑ-ΑΕΚ

15.00 Βόλος 2004-Ολυμπιάδα

15.00 Τρίκαλα 2011-ΑΕΛ

Share
Ετικέτες: ΑΣ Βόλος 2004

Πρόσφατα άρθρα

«Θερίζουν» γρίπη και covid: Πάνω από 400 άτομα στα επείγοντα των δύο νοσοκομείων της Λάρισας στις γιορτές – Τι λέει ο Γουργουλιάνης

Η μεγάλη διασπορά του κορονοϊού συνδυαστικά με τις εποχικές λοιμώξεις της γρίπης, έχουν δημιουργήσει ένα…

6 Ιανουαρίου 2024

Το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου στα πρωταθλήματα ΕΠΣΘ

Το Σαββατοκύριακο θα πραγματοποιηθούν και εξ αναβολής παιχνίδια για τις μικρότερες κατηγορίες. Πρωτεσίλαος και Σκόπελος…

6 Ιανουαρίου 2024

Δέκα μυστικά για απώλεια βάρους μετά τις γιορτές

Βρισκόμαστε ένα βήμα πριν τη λήξη της εορταστικής περιόδου και όλοι λίγο ώς πολύ «παραβιάσαμε»…

6 Ιανουαρίου 2024

“Έκλεισε” και Σιόβα ο Ολυμπιακός Βόλου

Η προσπάθεια για την ενίσχυση του Ολυμπιακού συνεχίζεται και όπως έγινε γνωστό «έκλεισε» ο Κωνσταντίνος…

6 Ιανουαρίου 2024

Φώτης Λαμπρινίδης, θεματικός Αντιπεριφερειάρχης στον τομέα περιβάλλοντος: «Θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό»

Λίγες ημέρες μετά την επίσημη ανάληψη των καθηκόντων του ως θεματικός Αντιπεριφερειάρχης στον τομέα περιβάλλοντος…

6 Ιανουαρίου 2024

Συνελήφθη στον Βόλο για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα

Συνελήφθη, σήμερα τις μεταμεσονύχτιες ώρες στο Βόλο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου/Ο.Π.Κ.Ε., ένας αλλοδαπός…

6 Ιανουαρίου 2024