Αθλητισμός

Με νέα τιμωρία κινδυνεύει η Νίκη Βόλου

Με μία ακόμη τιμωρία κινδυνεύει η Νίκη που κλήθηκε σε απολογία από τον Αθλητικό Δικαστή της Ένωσης Σούπερ Λιγκ 2 για αύριο Παρασκευή, σχετικά με τα όσα αναγράφηκαν στο φύλλο αγώνα με την Ξάνθη. Οι «κυανόλευκοι» θα επιδιώξουν να παρουσιάσουν ελαφρυντικά ώστε να πέσουν στα… μαλακά.

Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Σούπερ Λιγκ 2 ασχολήθηκε με το παιχνίδι της Νίκης με την Ξάνθη, που διεξήχθη την περασμένη Κυριακή στη Νεάπολη. Μάλιστα οι παρατηρήσεις στο φύλλο αγώνα έφεραν τη Νίκη σε θέση κατηγορούμενου, με την «κυανόλευκη» ΠΑΕ να καλείται να απολογηθεί αύριο Παρασκευή στις 12 το μεσημέρι, προσπαθώντας φυσικά να αποφύγει την τιμωρία ή αν αυτό δεν είναι εφικτό τουλάχιστον η ποινή να μην είναι βαριά.

Η ανακοίνωση της Σούπερ Λιγκ 2 είναι η εξής: «Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου A2 Εθνικής Κατηγορίας καλεί σε απολογία την Παρασκευή 10/12/2021 και ώρα 12.00 την ΠΑΕ Νίκη Βόλου, για παράβαση των διατάξεων των άρθρων 1, 2, 3, 4, 5, 6 και 15 παρ. 3β του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ και άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ (αγώνας με ΠΑΕ Α.Ο. Ξάνθη, 5/12/2021)».

Φυσικά το ότι η Νίκη καλείται πάλι σε απολογία και ενώ προέρχεται από τιμωρία δύο αγωνιστικών και βαρύ χρηματικό πρόστιμο για το ματς Κυπέλλου με τον Α.Ο. Τρίκαλα, είναι κάτι που δεν άρεσε καθόλου στη διοίκηση της ΠΑΕ. Χαρακτηριστικά είναι τα όσα είπαν στην πρόσφατη συνέντευξή τους στον Blue Heart FM οι Αλέξης Παπακωνσταντίνου και Βασίλης Βενέτης.

Μεταξύ άλλων ο κ. Παπακωνσταντίνου είπε: «Για εμένα προσωπικά όποιος πετάξει αντικείμενο ή πατήσει μέσα στον αγωνιστικό χώρο δεν τον θέλω ξανά στο γήπεδο. Δεν θα ξαναπατήσει για ένα χρόνο. Αν έχει διαρκείας να έρθει να του δώσω πίσω τα λεφτά. Θα τον αποβάλλουμε μέχρι να συνειδητοποιήσει τι έχει κάνει. Για να μην το «ταλαιπωρούμε» είναι μία πολύ μικρή μειοψηφία φιλάθλων και δεν γίνεται σε κάθε αγωνιστική να είμαστε με την ψυχή στο στόμα για το αν στερηθούμε τους φιλάθλους μας για τα επόμενα τρία ή τέσσερα ματς ή πόσα θα είναι».

Στο ίδιο μήκος κυμάνθηκε και ο κ. Βενέτης λέγοντας:  «Τα πράγματα είναι πιο σοβαρά απ’ όσο νομίζουμε. Το είχαμε πει με τον Αλέξη και μετά το ματς με την Αναγέννηση Καρδίτσας Πρέπει με κάποιο τρόπο η ομάδα να προστατευτεί. Αυτά που έγιναν την περασμένη Κυριακή δεν είχαν την ίδια ένταση με τα επεισόδια στα Τρίκαλα και ίσως να μην επιφέρουν ανάλογη τιμωρία, αλλά επειδή είμαστε υπότροποι είναι πιθανόν ότι θα μας φέρουν σε δύσκολη θέση. Τα επεισόδια και η ρίψη αντικειμένων σημαίνουν καταστροφή της ομάδας. Κάνουμε τεράστια προσπάθεια να δείξουμε στο πανελλήνιοι ποιοι είμαστε και δυστυχώς από αυτά τα γεγονότα γυρνάμε πολύ πίσω».

Στο μεταξύ, στο ματς με την Ξάνθη και συγκεκριμένα στην ανάπαυλα η ΠΑΕ Νίκη Βόλου τίμησε τους κ.κ. Χρήστο Βενέτη, Γιώργο Χατζηκωστή, Χρήστο Καπουράνη, Σίμο Πέτση, Παναγιώτη Μυζηθρόπουλο, Γιώργο Διάκο και Άκη Σουγγάρη, οι οποίοι προσέφεραν εισιτήρια διαρκείας σε φιλάθλους της Νίκης που δεν είχαν την οικονομική δυνατότητα να αγοράσουν. Παράλληλα, τιμήθηκε ο ιδιοκτήτης του Blue Heart FM 105,1, Άγγελος Αδαμάκης, για την προσφορά εκείνου και των συντελεστών του ραδιοφώνου, στην ομάδα. Όπως τονίζει η ΠΑΕ «Η αλληλεγγύη αποτελεί ένα από τα βασικότερα στοιχεία, στο DNA του συλλόγου μας. Επιβραβεύοντας τέτοιες πρωτοβουλίες, επιθυμούμε να παρακινήσουμε ακόμα περισσότερους φιλάθλους της ομάδας μας να προχωρήσουν σε ανάλογες ενέργειες, στο μέλλον».

Share
Ετικέτες: Νίκη Βόλου

Πρόσφατα άρθρα

Τέλος σε ουρές και ταλαιπωρία υπόσχεται η νέα ψηφιακή σχέση του πολίτη με την Εφορία

Αποκλειστικά ψηφιακή θα είναι η σχέση πολίτη Εφορίας από εδώ και στο εξής, γράφοντας έτσι…

24 Μαρτίου 2024

Αυτές είναι οι χειρότερες θέσεις στο αεροπλάνο – Αεροσυνοδοί αποκαλύπτουν ποιες πρέπει να αποφεύγουμε

Είτε σας αρέσει το παράθυρο είτε ο διάδρομος, η επιλογή θέσης στο αεροπλάνο είναι ένα…

24 Μαρτίου 2024

Μαρία Ελένη Λυκουρέζου: Άλλαξα το όνομά μου σε Αίθρα, γιατί πρεσβεύω την αρχαία ελληνική φιλοσοφία

Η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου, άλλαξε το όνομά της σε «Αίθρα» και εξήγησε σε δηλώσεις της,…

24 Μαρτίου 2024

Οι Έλληνες της διασποράς τραγουδούν τον εθνικό ύμνο έξω από την όπερα του Σίδνεϊ – Δείτε βίντεο

Ολόκληρος ο ελληνισμός σε κάθε γωνιά του πλανήτη γιορτάζει την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου.…

24 Μαρτίου 2024

Ταλαιπωρία

Μεγάλη ταλαιπωρία υπέστησαν οι επισκέπτες και τουρίστες το τριήμερο της Καθαρής Δευτέρας, που διέρχονταν από…

24 Μαρτίου 2024

Μποϋκοτάζ

«Λέμε σήμερα ότι το φρέσκο γάλα πωλείται προς 1,60-1,80 ευρώ το λίτρο. Σήμερα υπάρχει ελληνικό…

24 Μαρτίου 2024