Τοπικά

Mε μέλη της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πυροσβεστών συναντήθηκε ο Χρ. Μπουκώρος

Συνάντηση συνεργασίας πραγματοποίησε ο βουλευτής Μαγνησίας και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος Ν.Δ. Χρήστος Μπουκώρος με μέλη της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πυροσβεστών.
Ο βουλευτής Μαγνησίας είχε την ευκαιρία να συζητήσει εκτενώς με τα μέλη της ομοσπονδίας μια σειρά από θέματα που αφορούν τον κλάδο τους, τα οποία μάλιστα ο βουλευτής Μαγνησίας μετέφερε με σχετική επιστολή στον Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Νίκο Χαρδαλιά.

Τα θέματα που συζητήθηκαν είναι η οργάνωση της αντιπυρικής προστασίας, η αναγνώριση της μάχιμης πενταετίας τόσο για τους μόνιμους όσο και για τους πρώην πενταετούς υποχρέωσης πυροσβέστες, καθώς και η αναγνώριση της απασχόλησης των εποχικών πυροσβεστών ως πραγματικής δημόσιας υπηρεσίας. Επίσης, συζητήθηκε η ανάγκη κάλυψης των οργανικών κενών στα Πυροσβεστικά Κλιμάκια των αεροδρομίων, καθώς και η στελέχωση των Πυροσβεστικών Σταθμών. Μεταξύ άλλων, εξετάστηκαν και οι εξελίξεις που αφορούν στο κτιριακό ζήτημα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Βόλου, ένα θέμα που χρονίζει.
Τα μέλη της ομοσπονδίας ευχαρίστησαν τον βουλευτή και κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο Ν.Δ. Χρήστο Μπουκώρο για τον ενδιαφέρον του και δεσμεύτηκαν να συνεχίσουν την συνεργασία τους προς όφελος των πυροσβεστών και των πολιτών της Μαγνησίας.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το