Τοπικά

Με μεγάλη επιτυχία το λαϊκό πανηγύρι στην Κριθαριά

Με μεγάλη επιτυχία και πλήθος κόσμου πραγματοποιήθηκε το ετήσιο παραδοσιακό, λαϊκό πανηγύρι του Πολιτιστικού- Εξωραϊστικού- Αθλητικού και Αλιευτικού Συλλόγου Κριθαριάς και Πλάκες Βόλου ‘’ Ο ΝΕΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ’’ με τίτλο’’ Λαϊκό Πανηγύρι 2023’’ σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Θεσσαλίας στην Κριθαριά. Την παρουσίαση πραγματοποίησε ο κ .Αχιλλέας Γκλάβατος ο οποίος παρουσίασε τον Πρόεδρο κ. Σπύρο Μάμαλη ο οποίος άνοιξε την εκδήλωση και ανακοινώθηκε και ως υποψήφιος Περιφερειακός σύμβουλος με τον συνδυασμό του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστού. Στην συνέχεια τον λόγο πήρε ο κ. Αγοραστός που ήταν εκεί και αναφέρθηκε σε διάφορα προβλήματα της περιοχής καθώς υποσχέθηκε πως θα δόση λύση στον δρόμο διαφυγής που χρειάζεται η περιοχή του Οικισμού Κριθαριάς. Ο Πρόεδρος απένειμε τιμητική πλακέτα προς τον κ. Περιφερειάρχη Θεσσαλίας που ανάφερε πώς είναι μεγάλο γεγονός πώς για πρώτη φορά επισκέπτεται την περιοχή της Κριθαριάς .. Επίσης τον λόγο πήρε η Αντιπεριφερειάρχης κ. Δωροθέα Κολυνδρίνη που ανάφερε το πόσο σημαντικές είναι αυτές οι δράσεις του Συλλόγου και ειδικά από έναν σοβαρό Σύλλογο και έναν Πρόεδρο που μπαίνει μέσα στην οικογένεια της Περιφέρειας.
Από τον Δήμο Βόλου ως κατ εντολή του Δημάρχου Βόλου κ. Αχιλλέα Μπέου η Πρόεδρος της Κ.ΕΚ. ΠΑ.ΔΙΕΚ. κ. Σοφία Χάλαρυ πήρε τον λόγο και ευχαρίστησε όλο το Δ.Σ. του Συλλόγου και όλο τον Σύλλογο για τις σημαντικές δράσεις του.


Την εκδήλωση πλαισίωσαν ακόμη ο ιερέας του ιερού ναού του Αποστόλου του Νέου της Κριθαριάς πατήρ Εμμανουήλ Τζανάκης , ο Αντιδήμαρχος κ. Ζαρκάδας Βεργής, ο Αντιπρόεδρος του Δ.Ο Ε.Π.Α.Π ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. κ. Απόστολος Νάσιος, η υποψήφια δημοτική σύμβουλος με το κόμμα Νέα Εποχή Νέα Δυναμική Κ. Ελένη Αντωνοπούλου η υποψήφια τοπικού διαμερίσματος με το κόμμα Νέα Εποχή Νέα Δυναμική κ. Μαρία Σώκου, η Πρόεδρος κ.Αργυρώ Μάμαλη Κοπάνου και το Δ.Σ.της πολιτιστικής εστίας Ίωνες, ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίου Στεφάνου κ. Νικόλαος Παπαρούνας, ο πρόεδρος του Μουσείου Λιμναίου Πολιτισμού Κάρλας κ. Σωτήρης Γκανάτσιος,ο πρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου ρουμελιωτών και υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με τον συνδυασμό του κ. Δημήτρη Κουρέτα κ. Γιάννης Καράτσαλος ,ο διατροφολόγος της εκπομπής του ΑΝΤ1.κ.Δημήτρης Γρηγοράκης , το επίτιμο μέλος του Συλλόγου κ. Αθηνά Ντάφου , η χορευτική ομάδα με τους δασκάλους κ. Βασίλη Στεφάνου, κ. Δημήτρη Δημητρίου και ο κ. Γιώργος Χρήστου. Η ορχήστρα του Γιώργου Πάγκαλου ήταν αυτή που έκλεψε την βραδιά , με πλούσιους χορούς και τραγούδια και κράτησε το γλέντι μέχρι τις πρωινές ώρες.
Ο Σύλλογος και τα μέλη του, ευχαριστεί όλους όσους παρευρέθηκαν σε αυτήν την εκδήλωση καθώς και όλους τους χορηγούς συνδιοργανωτές και υποστηρικτές των 2 οικισμών μας!!

Share

Πρόσφατα άρθρα

Βραζιλία: Καθιερώνεται η “Εθνική Ημέρα του Έλληνα Μετανάστη”

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Γενικού Γραμματέα Απόδημου Ελληνισμού και Δημόσιας Διπλωματίας κ. Γιάννη Χρυσουλάκη, ο…

17 Ιουνίου 2024

Καιρός: Ανησυχία για τον συνδυασμό Hot-Dry-Windy – Συναγερμός για δασικές πυρκαγιές

Με βάση τα τελευταία διαθέσιμα προγνωστικά στοιχεία που ανέλυσε η πυρομετεωρολογική ομάδα FLAME του Εθνικού…

17 Ιουνίου 2024

Νεκρή αρκούδα 300 κιλών σε τροχαίο στην Καστοριά

Αυτοκίνητο παρέσυρε αρκούδα στην Επαρχιακή Οδό Καστοριάς – Νεστορίου, με συνέπεια το ζώο να τραυματιστεί…

17 Ιουνίου 2024

Παλιοσπύρου για Λύτρα: «Το να έχει κάποιος ένα πολύ καλό επάγγελμα, δεν σημαίνει πως δεν μπορεί να είναι κακοποιητής»

Αποστάσεις από τον Απόστολο Λύτρα πήρε η Ιωάννα Παλιοσπύρου, ο οποίος ομολόγησε ότι ξυλοκόπησε τη…

17 Ιουνίου 2024

Υγειονομικό υλικό για το Αγροτικό Ιατρείο Τσαγκαράδας προσέφεραν οι Λειτουργοί Υγείας της Αγάπης

Χρήσιμο υγειονομικό υλικό για την λειτουργία του Αγροτικού Ιατρείου Τσαγκαράδας, παρέδωσαν σήμερα στον Δήμο Ζαγοράς…

17 Ιουνίου 2024

Ενημερωτική εκδήλωση με θέμα «Μεταφορά δικαστηριακής ύλης στους δικηγόρους»

  Ο Δικηγορικός Σύλλογος Βόλου, διοργανώνει ενημερωτική εκδήλωση με θέμα «Μεταφορά δικαστηριακής ύλης στους δικηγόρους…

17 Ιουνίου 2024