Τοπικά

Με λυγμούς μίλησε για την 28χρονη Ελπίδα ο πατέρας της – «Γιατί μου στέρησαν το παιδί μου;»

Αρχαίο δράμα θυμίζουν οι στιγμές που ζουν γονείς και συγγενείς θυμάτων από την τραγωδία στα Τέμπη.

Ο πατέρας της 28χρονης Ελπίδας Χούπα, η οποία έχασε τη ζωή της σε ένα από τα βαγόνια του μοιραίου Intercity σπαράζοντας μίλησε για την κόρη του, που ήταν «ένα κορίτσι με όνειρα είχε φιλοδοξίες».

Όπως ανέφερε η κηδεία της 28χρονης, που σπούδαζε στο ΑΠΘ για το δεύτερο πτυχίο της, θα γίνει τη Δευτέρα στις 3 το μεσημέρι στην Αταλάντη, από όπου κατάγεται. «Γιατί να μου το στερήσουν, με κόπο και μόχθο τα μεγαλώνω. Κουραζόμαστε για να ζήσουν τα παιδιά μας σε ένα καλύτερο αύριο», είπε ο πατέρας της με δάκρυα στα μάτια.

Μάλιστα, είπε ότι τα Χριστούγεννα είχαν μαζευτεί όλοι μαζί και ήταν και μια κοπελίτσα φίλη της Ελπίδας, η οποία νοσηλεύεται μετά τη σύγκρουση. Ο πατέρας της 28χρονης είπε ότι η κοπέλα αυτή πήγε μαζί με την Ελπίδα στην Αθήνα για να δουν έναν φίλο τους που έμπαινε στρατό. Η κοπέλα αυτή σώθηκε, όμως είναι διασωληνωμένη. Έχει κάνει εγχείρηση στο κεφάλι είναι όμως δύσκολα, όπως λέει ο πατέρας της που είναι και γιατρός.

Αναφορικά με τα άλλα δύο παιδιά του, ο κ. Χούπας είπε ότι θα ταξίδευαν μαζί, όμως χάλασε το λάπτοπ και έμειναν πίσω. «Διαφορετικά θα έχανα τρία παιδιά», είπε χαρακτηριστικά.

Όσο για τη ρητή εντολή που τους δόθηκε να μην ανοιχθεί το φέρετρο, ο πατέρας σημείωσε ότι θα την τηρήσουν. Τέλος, είπε ότι αν προλάβαινε να της πει μια τελευταία κουβέντα αυτή θα ήταν: «Σε φιλώ…»

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το