Αθλητισμός

Με Κουκουβίνο στο «τιμόνι» η Δάφνη

Εξελίξεις είχαμε στην ομάδα της Δάφνης, καθώς επέστρεψε στην τεχνική ηγεσία της ο Ντένης Κουκουβίνος. Οι «πράσινοι» βρίσκονταν σε αναζήτηση προπονητή για τη νέα χρονιά και τον βρήκαν στο πρόσωπο ενός ανθρώπου με τον οποίο έχουν συνεργαστεί στο παρελθόν με επιτυχία, μια και ο κ. Κουκουβίνος είχε οδηγήσει την ομάδα σε άνοδο στην Α’ ΕΠΣΘ τη σεζόν 2018-19.

Η ανακοίνωση της διοίκησης της Δάφνης είναι η εξής: «Η διοίκηση της ομάδας μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον προπονητή Ντένη Κουκουβίνο. Είναι πτυχιούχος φυσικής αγωγής και κάτοχος διπλώματος UEFA B. Ο Ντένης αποτέλεσε καθοριστικό παράγοντα  στην άνοδο της ομάδας μας το 2018. Πρόκειται για έναν εξαιρετικό άνθρωπο, καλό προπονητή με ήθος και σοβαρότητα. Επιστρέφει στην ομάδα μας για να την οδηγήσει στον δρόμο των επιτυχιών. Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας του ευχόμαστε υγεία και καλή ποδοσφαιρική χρονιά. Coach καλώς ήρθες».

Στη συνέχεια η Δάφνη γνωστοποίησε την παραμονή στην ομάδα τριών Κύπριων ποδοσφαιριστών, που είναι οι Ιάκωβος Πασχάλης, Ξένιος Καρεσίου και Ανδρέας Χριστοφόρου. Η ανακοίνωση του συλλόγου των Αγίων Αναργύρων είναι η κάτωθι:

«Η διοίκηση της ομάδας μας μετά την ανακοίνωση πρόσληψης του προπονητή Ντένη Κουκουβίνο είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με τρεις εξαιρετικούς ποδοσφαιριστές, οι οποίοι ήρθαν στην ομάδα μας την προηγούμενη χρονιά. Πρόκειται για τους Ιάκωβο Πασχάλη, Ξένιο Καρεσίου και Ανδρέα Χριστοφόρου.

Κατάγονται και οι τρεις από την Κύπρο και είναι φοιτητές στο Βόλο. Διακρίνονται για την μαχητικότητα τους και της εξαιρετικής τους τεχνική κατάρτιση. Ο Ιάκωβος αγωνίζεται στην άμυνα, ενώ ο Ξένιος μαζί με τον Ανδρέα είναι παίκτες, οι οποίοι αγωνίζονται στο χώρο του κέντρου και της επίθεσης. Και οι τρεις τους είναι εξαιρετικοί χαρακτήρες εντός και εκτός γηπέδου και θα αποτελέσουν σημείο αναφοράς της ομάδας μας για την επόμενη αγωνιστική χρονιά. Παρά το γεγονός ότο και οι τρεις είχαν αρκετές προτάσεις από ανώτερη κατηγορία προτίμησαν να συνεχίσουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στην ομάδα μας. Τους ευχόμαστε υγεία και καλή ποδοσφαιρική χρονιά».

Share

Πρόσφατα άρθρα

Δήλωση Χρ. Τριαντόπουλου μετά την ανακοίνωση της νέας σύνθεσης της Κυβέρνησης

Σε δήλωσή του ο Χρ. Τριαντόπουλος μετά την ανακοίνωση της νέας σύνθεσης της Κυβέρνησης αναφέρει:…

14 Ιουνίου 2024

Ελεύθεροι με όρους οι κατηγορούμενοι για τον θάνατο του ναυαγοσώστη

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους αφέθηκαν με τη σύμφωνη γνώμη Ανακριτή και Εισαγγελέα οι δύο 24χρονοι…

14 Ιουνίου 2024

37 χρόνια απ’ το έπος του Ευρωμπάσκετ το 1987 – Όταν η Ελλάδα του Γκάλη και του Γιαννάκη ξετρέλανε την Ευρώπη

Η 14η Ιουνίου 1987 αποτελεί ημερομηνία ορόσημο στην ιστορία του ελληνικού αθλητισμού. Αποτέλεσε εφαλτήριο για…

14 Ιουνίου 2024

Άρειος Πάγος: Παρέμβαση για καταγγελίες περί νοθείας στις Ευρωεκλογές

Η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Γεωργία Αδειλίνη απέστειλε σήμερα στον Διευθύνοντα την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών…

14 Ιουνίου 2024

Εκλογές ζητεί η Ελληνική Λύση – «Ο Μητσοτάκης έχει χάσει λαϊκή και ηθική νομιμοποίηση»

«Ο Κυριάκος Μητσοτάκης πριν από λίγα εικοσιτετράωρα σε συνέντευξή του σε πανελλαδικό δίκτυο, διαβεβαίωνε ότι…

14 Ιουνίου 2024

Τρίκαλα: Τουρίστρια πέθανε την ώρα που κολυμπούσε σε πισίνα ξενοδοχείου

Μια τραγωδία σημειώθηκε σε τουριστικό κατάλυμα στα Τρίκαλα, όταν τουρίστρια αισθάνθηκε αδιαθεσία και πέθανε στην…

14 Ιουνίου 2024