Αθλητισμός

Με Κατσουράνη στόχος η καλύτερη οργάνωση στη Νίκη

Να δυναμώσει σε μεγάλο βαθμό στον οργανωτικό τομέα θέλει η ΠΑΕ Νίκη, εφόσον οριστικοποιηθεί η συνεργασία της με τον Κώστα Κατσουράνη. Τη Μεγάλη Πέμπτη στο δημοτικό στάδιο της Νεάπολης θα πραγματοποιηθεί ο αγώνας της βολιώτικης ομάδας με την Καλλιθέα.

 Μπορεί η περίοδος που διανύουμε να μην είναι μεταγραφική, αλλά τελικά φαίνεται πως η Νίκη βρίσκεται πολύ κοντά σε μία πολύ δυνατή «μεταγραφή». Ασφαλώς αναφερόμαστε στον Κώστα Κατσουράνη, ο οποίος είναι μία «ανάσα» από τη συνεργασία του με την ΠΑΕ ως αθλητικός διευθυντής.

Ουσιαστικά θα έχει τα «κλειδιά» του ποδοσφαιρικού τμήματος και με την προσωπικότητά του θα προσπαθήσει να το ενισχύσει και να το οργανώσει ακόμη καλύτερα. Ο παλαίμαχος άσος συνεργάζεται τόσο με τον προπονητή Στάικο Βεργέτη, όσο και τον τεχνικό διευθυντή Ρήγα Στύλα, προκειμένου η ομάδα να γίνει πιο δυνατή σε όλα τα επίπεδα.

Μ’ αυτή την κίνηση ο Αλέξης Παπακωνσταντίνου δείχνει σε όλους ότι δεν τον πτοεί η κακή αρχή της Νίκης στη φετινή Φούτμπολ Λιγκ. Τουναντίον τον έχει πεισμώσει σε τόσο μεγάλο βαθμό, ώστε να προχωρήσει σε μία τέτοια κίνηση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Κώστας Κατσουράνης μετά το τέλος της ποδοσφαιρικής του καριέρας δεν εγκατέλειψε το άθλημα που αγαπά και με το οποίο αναδείχθηκε ακόμη και πρωταθλητής Ευρώπης με την Εθνική ομάδα το 2004 στην Πορτογαλία. Αντιθέτως θέλησε να ασχοληθεί με την ιδιότητα του αθλητικού διευθυντή, καθώς έχοντας παίξει και στο εξωτερικό έχει διαπιστώσει ότι η οργάνωση σε μία ομάδα είναι προαπαιτούμενο για να ανεβεί σε υψηλότερη κλίμακα.

Η φιλοσοφία του ταιριάζει απόλυτα με εκείνη του Αλέξη Παπακωνσταντίνου και γι’ αυτό τον λόγο υπήρξε έντονο «φλερτ» τις προηγούμενες ημέρες. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Νίκη πιστεύει ότι με την έντονη προσωπικότητά του ο Κώστας Κατσουράνης θα καταφέρει να δώσει άλλη πνοή στο ποδοσφαιρικό τμήμα και ταυτόχρονα θα ανεβεί η ψυχολογία τόσο των ποδοσφαιριστών, όσο και των φιλάθλων της ιστορικής ομάδας εν όψει της δύσκολης συνέχειας στο πρωτάθλημα.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το