Αθλητισμός

Με Κ. Μπουντούρη στα Τρίκαλα η Νίκη – Επιβεβαίωση της “Θ”

Τα Τρίκαλα Μπάσκετ εκτός έδρας κοντράρει σήμερα (17.00) η Νίκη για τη 12η αγωνιστική του 2ου ομίλου στη National League 1. Οι «κυανόλευκοι» θα παραταχθούν με τον Κωνσταντίνο Μπουντούρη στη σύνθεσή τους, αφού χθες επισημοποίησαν την απόκτησή του επιβεβαιώνοντας πλήρως το ρεπορτάζ της «Θ».

Η σχετική ανακοίνωση: «Η Δ.Ε. του τμήματος καλαθοσφαίρισης της Νίκης Βόλου ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας για το υπόλοιπο της σεζόν με τον αθλητή Κωνσταντίνο Μπουντούρη (21, 2.04, PF-C).

Ο Κωνσταντίνος ξεκίνησε το μπάσκετ στις ακαδημίες του Ολυμπιακού Πειραιώς, για να μεταπηδήσει στο Περιστέρι με τα παιδικά και εφηβικά τμήματα του οποίου γνώρισε μεγάλες επιτυχίες. Εκεί ήταν συμπαίκτης με τον αθλητή μας Αχιλλέα Βλαχογιάννη όταν κατέκτησαν την δεύτερη θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων το 2021.

Αγωνίζεται με την ίδια ευχέρεια στις δύο θέσεις των «ψηλών», ενώ σε επίπεδο ανδρικού έχει αγωνιστεί στην Δάφνη Δαφνίου (Β’ Εθνική), Φοίνικα Πειραιά (Γ’ Εθνική) και Ίκαρο Καλλιθέας (Γ’ Εθνική)».

Την ίδια στιγμή αποχώρησε ο Φώτης Τάσσος, που αγωνιζόταν στην ίδια θέση. Άλλωστε σε λίγες ημέρες θα επισημοποιηθεί και η απόκτηση του Μάρτιν Κρίπτσι και πλέον η θέση «πέντε» ήταν πλήρης. Έτσι ο 35χρονος σέντερ επέστρεψε στον Γ.Σ. Αλμυρού.

«Η Δ.Ε. καλαθοσφαίρισης της Νίκης Βόλου ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον αθλητή Φώτη Τάσσο. Τον ευχαριστούμε για το ήθος τους και την συνεισφορά του στην ομάδα μας και του ευχόμαστε υγεία και κάθε επιτυχία σε αθλητικό και προσωπικό επίπεδο» αναφέρει η ανακοίνωση των «κυανολεύκων».

Εκτός από τον Κωνσταντίνο Μπουντούρη υπολογίζεται από τον Παναγιώτη Γκουγκουτούδη και ο Γιάννης Γυφτάκης, ο οποίος ανάρρωσε. Αντίθετα θα λείψει ο τραυματίας Άγγελος Οικονομίδης.

Η σύνθεση της Νίκης: Γιάννης Γυφτάκης, Απόστολος Κωστούλας, Απόλλων Μισαηλίδης, Πέτρος Σούκερας, Σάκης Κουτίνας, Αχιλλέας Βλαχογιάννης, Δημήτρης Αμπάρης, Βασίλης Βρεττάς, Χρήστος Σαββίδης, Κωνσταντίνος Μπουντούρης και ίσως ο Ραφαήλ Στύλλας.

Το σημερινό πρόγραμμα της 12ης αγωνιστικής στον 2ο όμιλο της National League 1:

Εθνικός Π.-Βίκος Ιωαν.

Τρίκαλα Μπ.-Νίκη

Εθνικός Λιβ.-Νήαρ Ηστ

Ληξούρι-Πανελλήνιος

Σοφάδες-Αίολος Αγυιάς

Ρεπό: Πρωτέας Γρεβ.

Share

Πρόσφατα άρθρα

Βαγγέλης Τσάπας: Συναγερμός στην ΕΛΑΣ για την εξαφάνιση του «Έλληνα Crypto»

Η Αστυνομία ερευνά τη μυστηριώδη εξαφάνιση του Βαγγέλη Τσάπα, πρώην προέδρου της ομάδας μπάσκετ του…

13 Ιανουαρίου 2024

Κύκλωμα μαστροπείας: Οι «περίεργες» επαφές της «Λορέλας» με μαθήτριες – Τι θορύβησε γείτονές της, πώς έκλεινε τα ραντεβού

Μορφή «χιονοστιβάδας» λαμβάνουν οι αποκαλύψεις για το κύκλωμα μαστροπείας με θύματα ανήλικα κορίτσια το οποίο…

13 Ιανουαρίου 2024

Αύριο με Αγχίαλο ο Ολυμπιακός – Το πλήρες πρόγραμμα στην ΕΠΣΘ

Αύριο με Αγχίαλο Επιστροφή στη δράση αύριο για τον Ολυμπιακό με τους «ερυθρόλευκους» να αντιμετωπίζουν…

13 Ιανουαρίου 2024

Στη λίστα του Ολυμπιακού και ο Τσιλίγκος

Η διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος του Ολυμπιακού θέλει να «θωρακίσει» την ομάδα ενόψει του β’…

13 Ιανουαρίου 2024

Λόπεθ: Ελπίζω να ενισχυθούμε με παίκτες

Στο Metropolis 95,5 φιλοξενήθηκε ο προπονητής του Βόλου, Άνχελ Λόπεθ μιλώντας για τον αποκλεισμό της…

13 Ιανουαρίου 2024

Αφ’ υψηλού…

Στο δέντρο ανέβηκε η γάτα μακριά από τα περίεργα βλέμματα των περιστατικών, αλλά και για…

13 Ιανουαρίου 2024