Τοπικά

Με ειρωνείες η απάντηση του Α. Μπέου για…λογαριασμό της Εφορίας στην αντιπολίτευση μετά τις καταγγελίες οργίου φοροδιαφυγής σε γιορτή κρασιού και παζάρι

ΜΠΕΟΣ1

Η απάντηση Μπέου στους Δρόμους Συνεργασίας, μετά τις καταγγελίες για όργιο φοροδιαφυγής σε Γιορτή Κρασίου και Παζάρι εις βάρος των ελεγκτικών μηχανισμών:

“Μετά το Παζάρι, η Γιορτή Κρασιού, και το ρεσιτάλ ανευθυνότητας και μισαλλοδοξίας από την πλευρά των μειοψηφιών, μείζονος και ελάσσονος, στο Δημοτικό Συμβούλιο Βόλου, δυστυχώς συνεχίζεται.

Τώρα ήταν η σειρά και πάλι, του προδομένου και εγκαταλελειμμένου από τους «συντρόφους» του Μαργαρίτη Πατσιαντά να μας επιδείξει την πιο αποκρουστική πλευρά της προσωπικότητας του, επιχειρώντας, προφανώς, να ξεπεράσει το σοκ του «ηγέτη» χωρίς οπαδούς και να επιτύχει μια εικονική έστω ενότητα του συρφετού, όπως έχει καταντήσει, και που ονομάζεται δημοτική  ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ.

Για πολλοστή φορά ο αφελής, νομίζοντας ότι έτσι μπορεί να διασκεδάσει τις θλιβερές εντυπώσεις που αφήνει στας δυσμάς του, ούτως ή άλλως, ασήμαντου πολιτικού του βίου, άρχισε και πάλι να  ρουφιανεύει, να χυδαιολογεί και να συκοφαντεί τη Δημοτική Αρχή του Αχιλλέα Μπέου.

Ως τουρίστας – ρουφιάνος, λοιπόν, των «ονείρων» Βαρουφάκη, και με αφορμή την μεγάλη επιτυχία της Γιορτής Κρασιού της Νέας Αγχιάλου, «ανακαλύπτει» και «καταγγέλλει» όργιο φοροδιαφυγής και μάλιστα απειλεί τα θεσμικά όργανα, εν προκειμένω της Εφορίας, όπως πρότινος αυτά της ΕΛΑΣ και της Εισαγγελίας.

Εν τη συνήθη αγνοία του, αλλά πάντα με δόλο και εμπάθεια, μιλάει για αθεώρητα εισιτήρια και για «μαύρες» αμοιβές καλλιτεχνών, την ώρα που όλα τα σχετικά έγγραφα, συμβόλαια και παραστατικά έχουν κατατεθεί από τους συλλόγους της Νέας Αγχιάλου, που διοργάνωσαν με τη συνεργασία του Δήμου Βόλου τη γιορτή, στην αρμόδια ΔΟΥ. Και το ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ: 14 και 15 Αυγούστου κλιμάκια ελεγκτών της Εφορίας  έκαναν «φύλλο και φτερό» την Γιορτή του Κρασιού χωρίς να εντοπίσουν καμία παράβαση.

Η ίδια αλητεία σε βάρος της πόλης και των πολιτών, γιατί περί αυτών πρόκειται, διαπράχθηκε και με το Παζάρι, (όπου πρωτοστάτησαν οι άλλοι επαγγελματίες σωτήρες της πόλης, Οικονόμου, Παπατόλιας, Λαμπρινίδης κα) όπου καμία επίσης παράβαση διαπιστώθηκε, παρά μόνο το μίσος και η υστερία μικρών ανθρώπων, ανίκανων να ξεχωρίσουν το προσωπικό και το ιδιοτελές από το γενικό καλό.

Ας συνειδητοποιήσουν οι διαπράττοντες αυτές τις αλλεπάλληλες αθλιότητες ότι η δική μας Δημοτική Αρχή δρα αποκλειστικά και μόνο υπέρ των συμφερόντων της πόλης και των δημοτών και πάντα με διαφάνεια και στα πλαίσια της νομιμότητας. Και βεβαίως δεν πληρώνει σε είδος με ασκούς κρασιού, όπως ο ανεκδιήγητος κ. Πατσιαντάς επιχειρεί να ειρωνευθεί, για τον οποίο πλέον διερωτώμεθα αν ισχύει το περίφημο « πάλι τον οίνον έπιες, πάλι τον νουν απώλεσας»

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το