Αθλητισμός

Με γιορτή έκλεισε η χρονιά για την Ακαδημία της ΠΑΕ Νίκη

Με μία όμορφη γιορτή ολοκληρώθηκε η φετινή αγωνιστική χρονιά για την Ακαδημία της ΠΑΕ Νίκη, με την οποία η διοίκηση θα ασχοληθεί ενδελεχώς την επόμενη περίοδο, με την ελπίδα ότι θα το επιτρέψουν οι συνθήκες με τον κορωνοϊό. Ολοκληρώθηκε η κατάθεση υποψηφιοτήτων για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. στην Ερασιτεχνική.

Η φετινή χρονιά ήταν πολύ δύσκολη για τους λιλιπούτειους ποδοσφαιριστές. Εξαιτίας της εξάπλωσης του κορωνοϊού σταμάτησε η αγωνιστική δραστηριότητά τους σε όλους τους συλλόγους και ασφαλώς η Νίκη δεν αποτέλεσε εξαίρεση.

Ωστόσο η ΠΑΕ δεν ήθελε να κλείσει η χρονιά χωρίς να ικανοποιηθούν τα παιδιά. Έτσι διοργάνωση μία όμορφη γιορτή, που έλαβε χώρα στο «Π. Μαγουλάς» και οι νεαροί ποδοσφαιριστές το χάρηκαν με την ψυχή τους.

Άπαντες ανανέωσαν το ραντεβού τους για τον επόμενο Σεπτέμβριο, όπου οι «κυανόλευκοι», εφόσον το επιτρέψουν οι συνθήκες με την πανδημία, θα δώσουν μεγαλύτερη έμφαση στην υποδομή. Για το θέμα αυτό η διοίκηση της ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση, όπου υπογραμμίζει τα κάτωθι:

«Με μία όμορφη, ποδοσφαιρική γιορτή, στο γήπεδο «Παντελής Μαγουλάς» ολοκληρώθηκε η αγωνιστική σεζόν για την Ακαδημία της ΠΑΕ Νίκη Βόλου. Οι νεαροί μας αθλητές είχαν την ευκαιρία, με την καθοδήγηση των προπονητών τους, να παίξουν και να διασκεδάσουν, ανανεώνοντας, έτσι, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, το ποδοσφαιρικό τους ραντεβού, για τη νέα χρονιά.

Στο τέλος, μοιράστηκαν σε όλα τα παιδιά χυμοί και σνακ, ενώ τέσσερα από αυτά κέρδισαν, ύστερα από κλήρωση, συλλεκτικά δώρα της ομάδας μας».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το