Τοπικά

Με έξοδα του “Εσταυρωμένου” κηδεύτηκε ένας άπορος που έμεινε στα… αζήτητα του Νοσοκομείου

Το Δ.Σ. του “Εσταυρωμένου” αποφάσισε ν΄ αναλάβει τα έξοδα τα οποία ανέρχονταν σε 1000 ευρώ για να κηδευτεί ένας συνάνθρωπός μας που έμεινε στα … αζήτητα του Νοσοκομείου Βόλου, διότι οι συγγενείς του δεν ήθελαν να αναλάβουν την υποχρέωση της ταφής του.

“Βεβαίως, μας έκανε ιδιαίτερη εντύπωση πως ακόμη και οι αρμόδιες υπηρεσίες της τοπικής αυτοδιοίκησης αρνήθηκαν να βοηθήσουν, όπως συμβαίνει σε τέτοιες περιπτώσεις απόρων και εγκαταλελειμμένων προσώπων. Η γραφειοκρατία γίνεται και πάλι εμπόδιο να δούμε τα πράγματα με ανθρώπινα συναισθήματα” τονίζει σε ανακοίνωσή του ο Εσταυρωμένος.

Ο “Ε” και στο παρελθόν προσέφερε τις υπηρεσίες του σε συνανθρώπους μας που στερήθηκαν και μετά θάνατον την έμπρακτη αγάπη των οικείων τους. Και είναι ακόμη πιο φοβερό, όταν γίνεται ταφή χωρίς την τέλεση της κηδείας που προβλέπεται για κάθε χριστιανό. Το ζήσαμε και αυτό…

“Ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή του συμπολίτη μας και να μας συγχωρέσει που καθυστέρησε η όλη διαδικασία της κηδείας του λόγω έλλειψης … ανθρωπιάς” σημειώνει.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το