Αθλητισμός

Με εξαιρετικά αποτελέσματα ο Ιπ.Ο.Τ.Ι.Σ στο 3ο Τουρνουά Ανάπτυξης Ιππασίας

Το Παρασκευοσαββατοκύριακο 4,5 & 6/10 διεξήχθη στις εγκαταστάσεις του ιππικού ομίλου Ιπ.Ο.Τ.Ι.Σ το 3ο Τουρνουά Ιππασίας. Αν και ο καιρός της Παρασκευής έγινε αιτία να αναβληθούν οι εξετάσεις για Άδεια Ικανότητας Αθλητού, η καλοκαιρία του Σαββατοκύριακου ήταν αρκετή για να διορθώσει το πρόβλημα και να επιτρέψει την τέλεση τόσο των εξετάσεων για Άδεια Ικανότητας Αθλητού, όσο και όλων των προγραμματισμένων αγωνισμάτων, καθώς και του σεμιναρίου με τους εθνικούς κριτές Ροζμαρή και Νίκο Γεωργόπουλο, ενώ παράλληλα να ανταμείψει τους θεατές με ένα υπέροχο θέαμα που παρουσιάστηκε από την πολλαπλά Βαλκανιονίκη και Πρωταθλήτρια Ελλάδας Κέλλυ Σκλαβούνου και το άλογό της Quanderas.

Ο θεσμός του τουρνουά Ανάπτυξης είναι ένας νέος σχετικά θεσμός που υποδέχεται με χαρά κάθε χρόνο ο Ιππικός όμιλος Ιπ.Ο.Τ.Ι.Σ, διότι δίνει κίνητρο σε νέους, αλλά και έμπειρους, αθλητές από την Ελληνική επαρχία να συμμετέχουν σε αγώνες της Ομοσπονδίας Ιππασίας, αλλά και να έχουν την εμπειρία της συμμετοχής σε ένα πολύ σημαντικό εκπαιδευτικό σεμινάριο. Στο συγκεκριμένο τουρνουά έλαβαν μέρος αθλητές από τους τρεις ομίλους του Βόλου, Ιπ.Ο.Τ.Ι.Σ, Κ.Ι.Σ και Ι.Ο.ΒΟΛ.

Από τον ιππικό όμιλο Ιπ.Ο.Τ.Ι.Σ συμμετείχαν 14 αθλητές. Δύο νέοι αθλητές απέκτησαν με επιτυχία την άδεια αθλητή, πρόκειται για τις Μασούρα Κατερίνα και Τοπάλη Αλίκη, οι οποίες επιπλέον δέχθηκαν τα πολύ καλά σχόλια της επιτροπής για την καλή τους εμφάνιση.

Το φαβορί της πρώτης ημέρας ήταν αναμφισβήτητα η Αργυράκου Ερασμία που όχι μόνο κέρδισε τις δύο κατηγορίες της Ιππικής Δεξιοτεχνίας αλλά παράλληλα έχει θέση διεκδίκησης του τίτλου του νικητή των περιφερειών Πελοποννήσου και Ρόδου. Τις κατηγορίες εμποδίων κέρδισε η αμαζόνα του ομίλου Καραπετσάκου Εύη και την ψηλότερη κατηγορία της ημέρας ο αθλητής Κίσσας Ηλίας.

Συγκεκριμένα τα αποτελέσματα έχουν ως εξής:

Α3 Ιππική Δεξιοτεχνία
1η θέση Ε. Αργυράκου με Jabato για τον Ιπ.Ο.Τ.Ι.Σ
2η θέση Λ. Κουτρομάνου με Fresco για τον Ιπ.Ο.Τ.Ι.Σ
3η θέση Χ. Χρυσικού με Maximos για τον Ιπ.Ο.Τ.Ι.Σ
4η θέση Α. Αναγνώστου με Baron για το Κ.Ι.Σ
5η θέση Π. Γιασαγιά με MadMax για τον Ιπ.Ο.Τ.Ι.Σ
6η θέση Η. Κίσσας με Mary για τον Ιπ.Ο.Τ.Ι.Σ

Κατηγορία Α4 Ιππική Δεξιοτεχνία
1η θέση Ε. Αργυράκου με Jabato για τον Ιπ.Ο.Τ.Ι.Σ
2η θέση Λ. Κουτρομάνου με Fresco για τον Ιπ.Ο.Τ.Ι.Σ
3η θέση Η. Κίσσας με Mary για τον Ιπ.Ο.Τ.Ι.Σ
4η θέση Π. Γιασαγιά με MadMax για τον Ιπ.Ο.Τ.Ι.Σ

Κατηγορία 0.80 Υπερπήδηση Εμποδίων
1η θέση Ε. Καραπετσάκου με Lyra για τον Ιπ.Ο.Τ.Ι.Σ
2η θέση Σ. Ανετόπουλος με Fresco για τον Ιπ.Ο.Τ.Ι.Σ
3η θέση Ε. Ματράκα με Seila για τον Ι.Ο.ΒΟΛ
4η θέση Α.Τοπάλη με Darius για τον Ιπ.Ο.Τ.Ι.Σ
5η θέση Η. Κίσσας με Mary για τον Ιπ.Ο.Τ.Ι.Σ

Κατηγορία 1μ Υπερπήδηση Εμποδίων
1η θέση Η. Κίσσας με Mary για Ιπ.Ο.Τ.Ι.Σ
2η θέση Ε. Καραπετσάκου με Lyra για τον Ιπ.Ο.Τ.Ι.Σ
3η θέση Α. Ανετοπούλου με Bella για τον Ιπ.Ο.Τ.Ι.Σ

Πολύ καλές ήταν και οι εμφανίσεις και των υπολοίπων αθλητών που αγωνίστηκαν και συμμετείχαν και στο σεμινάριο.

“Το ΔΣ του Ιπ.Ο.Τ.Ι.Σ συγχαίρει όλους τους αθλητές του ομίλου αλλά και των άλλων ομίλων για τις προσπάθειές τους και ευχαριστεί θερμά την Ελληνική Ομοσπονδία Ιππασίας για την διοργάνωση του θεσμού, τους κριτές και την επιτροπή, ενώ στέλνει μήνυμα ιδιαίτερης ευγνωμοσύνης στην Περιφέρεια Θεσσαλίας για την συνδιοργάνωση και την στήριξή που παρείχε στη επιτυχή τέλεση του 3ου Ιππικού Τουρνουά στο Βόλο”, τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το