Τοπικά

Με επτά νέες αεροπορικές συνδέσεις ανοίγει τις αγορές η Σκιάθος, μετά το ναυάγιο της Thomas Cook

Νέο κεφάλαιο ανοίγει  για τη Σκιάθο. Νέες αεροπορικές συνδέσεις  ανακοίνωσε ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων και πρώην εκπρόσωπος της Thomas Cook στο νησί κ. Ευσταθίου, ο οποίος υπέστη τεράστια οικονομική ζημιά μαζί με πολλούς επαγγελματίες από την κατάρρευση του πρακτορείου.

Δήλωσε πως ξεκινά η επόμενη μέρα για το νησί. «Κατά τη διάρκεια όλων αυτών των ημερών, οι συνεχείς προσπάθειες που καταβάλαμε να αναπληρωθεί το κενό των αεροπορικών πτήσεων του Thomas Cook Group καρποφόρησαν και ανακοινώνουμε επισήμως τις εξής αεροπορικές συνδέσεις με το αεροδρόμιο «Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης» εβδομαδιαία, για το 2020:
– 2 πτήσεις/ London (Stansted)/Jet2.com
– 1 πτήση/ Birmingham/ Jet2.com
– 2 πτήσεις/ Manchester/ Jet2.com
– 1 πτήση/ Klagenfurt-Graz/ Astra airlines
– 1 πτήση/ Bergen/ Tour operator: Der Touristik Group, Apollo
Με την ανακοίνωση μας αυτή επιβεβαιώνουμε την συνεργασία μας με τον αγγλικό tour operator Jet2holidays και την αεροπορική εταιρία Jet2.com, ψηφισμένη ως την καλύτερη αεροπορική εταιρία της Ευρώπης σύμφωνα με τα τελευταία «TripAdvisor Travellers» Choice Awards for Airlines», είπε.
Επίσης, υπάρχουν πληροφορίες για δύο επιπλέον εβδομαδιαίες πτήσεις που θα ενισχύσουν το πρόγραμμα της TUI και γενικότερα της αγγλικής αγοράς στο νησί.
«Είμαστε αισιόδοξοι για την επόμενη σεζόν και το μέλλον του προορισμού, αρκεί να διαφυλάξουμε τη ποιότητα του τουριστικού προϊόντος.
Skiathoslife.gr

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το