Τοπικά

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ημερίδα για τις προκλήσεις και τις αναζητήσεις των εφήβων

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε στις 20 Ιουνίου 2018  η 1η ημερίδα που διοργάνωσε η Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Βόλου με θέμα «Προκλήσεις και Αναζητήσεις των εφήβων» στο ξενοδοχείο Κυψέλη υπό την αιγίδα της Περιφερειακής ενότητας Μαγνησίας και Βορείων Σποράδων.
Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν εκπρόσωπος της Μητρόπολης Δημητριάδος και Αλμυρού, ο Βουλευτής Μαγνησίας της ΝΔ Χρήστος Μπουκώρος, η Αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας Δωροθέα Κολυνδρίνη καθώς και εκπρόσωποι στρατιωτικών και πολιτικών αρχών.


Ομιλήτριες στην ημερίδα ήταν η Συνταγματάρχης ε.α. (ΥΝ) Ψυχολόγο-Συστημική Ψυχοθεραπεύτρια Τζαβαλιά Αικατερίνη, η Αντισυνταγματάρχης(ΥΝ) Δρ Καραθανάση Κωνσταντινιά και η Αναπληρώτρια Καθηγήτρια ΤΕΙ Θεσσαλίας-τμήμα Νοσηλευτικής, Ανχης ε.α. (ΥΝ) Δρ Μαλλιαρού Μαρία που ανέπτυξαν θέματα που αφορούσαν τον εθισμό των εφήβων στο διαδίκτυο καθώς και τους τρόπους που ένα παιδί μπορεί να επιλέξει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τον επαγγελματικό του προσανατολισμό.


Η Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Βόλου με αυτή την ημερίδα απέδειξε ότι εκτός από τον βασικό σκοπό λειτουργίας της που είναι τα υπηρεσιακά προβλήματα των στρατιωτικών, αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της κοινωνίας, πρόβαλε το κοινωνικό της προφίλ, το ενδιαφέρον της για τον άνθρωπο, τους εφήβους και την οικογένεια.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο

Μοιραστείτε το