Τοπικά

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε ο αγώνας ορεινής ποδηλασίας στη Γορίτσα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε την Κυριακή 14 Οκτωβρίου στο λόφο της Γορίτσας ο αγώνας ορεινής ποδηλασίας 3rd GORITSA XCO MTB RACE με συμμετοχές αθλητών από Κρήτη, Αθήνα, Σέρρες, Έδεσσα, Κέρκυρα, Καλαμπάκα, αλλά και πολλούς Βολιώτες.
Οι συνθήκες ήταν ιδανικές, με καλή θερμοκρασία και συννεφιά, για να δοκιμαστούν η φυσική και τεχνική τους κατάσταση σε μία απαιτητική και υψηλών προδιαγραφών τεχνική κυκλική πίστα ολυμπιακής μορφής 6.4χλμ, και συνολικής απόστασης 25 χλμ. Κατηφορικά γρήγορα μονοπάτια, με πέτρες και χωρίς, συνεχείς εναλλαγές κλίσεων και κατευθύνσεων με θέα θάλασσα-βουνό-πόλη, παρατεταμένες ανηφόρες και φυσικά ή τεχνητά εμπόδια ήταν υπεύθυνα για τη ικανοποίηση και τα χαμόγελα στη γραμμή του τερματισμού.
Αυτό ήταν που έκανε, και κάνει, τον συγκεκριμένο αγώνα τόσο διαφορετικό, ήταν η βασικότερη άποψη των αγωνιζομένων. Πρώτος συμπλήρωσε τους τέσσερις κύκλους ο πρωταθλητής Ελλάδας στην κατηγορία μάστερς Μιχάλης Παπασάββας από την Αθήνα, ακολουθούμενος από τον Κωνσταντίνο Ορφανουδάκη από την Κρήτη και τρίτο το βολιώτη Μάριο Αδαλόγλου. Όλοι ζήτησαν ανανέωση του ραντεβού τους για την επόμενη χρονιά με μεγαλύτερες εκπλήξεις και συγκινήσεις, κάτι που οι συντονιστές της διοργάνωσης Αντώνης Βλάχος, Σαράντης Αραμπατζής, Σπύρος Μορφόπουλος και Γιώργος Τηλιόπουλος υποσχέθηκαν χωρίς δεύτερη σκέψη. Τίποτα όμως δεν θα συνέβαινε χωρίς την ουσιαστική βοήθεια των υποστηρικτών της διοργάνωσης.

Tην εκδήλωση στήριξαν για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η Ένωση Ραδιοερασιτεχνών Μαγνησίας και η Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων Μαγνησίας.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το