Τοπικά

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι Γ’ Πανελλήνιοι Σκοπευτικοί Αγώνες Εφέδρων Αξιωματικών

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν στο Βόλο, στις 13 Οκτωβρίου, οι Γ’ Πανελλήνιοι Σκοπευτικοί Αγώνες Εφέδρων Αξιωματικών. Οι αθλητές είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν το βράδυ της προηγουμένης μέρας στην Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Βόλου. Το πρόγραμμα της συνάντησης περιλάμβανε γνωριμία όλων των αθλητών, ενημέρωση με διαδραστικό τρόπο και πλούσιο φωτογραφικό υλικό, για την ιστορία των Πανελληνίων Σκοπευτικών Αγώνων Εφέδρων Αξιωματικών οι οποίοι ξεκίνησαν το 2017 καθώς και ενημέρωση για όλες τις δραστηριότητες του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Ν. Μαγνησίας για το 2019. Εκτός των αθλητών, με την παρουσία τους τίμησαν την διοργάνωση στελέχη της Ανώτατης Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εφέδρων Αξιωματικών. Συγκεκριμένα, παρέστησαν ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Δρ. Φίλιππος Γρ. Κωσταράς και ο Γενικός Γραμματέας κ. Θρασύβουλος Λαδόπουλος, καθώς και το Διοικητικό Συμβούλιο του Σ.Ε.Α.Ν Μαγνησίας.

Την συνεστίαση άνοιξε ο Πρόεδρος του Σ.Ε.Α.Ν. Μαγνησίας κ. Κων/νος Καραδήμας ο οποίος απένειμε στον Δρ. Φίλιππο Κωσταρά, την ανώτατη τιμητική διάκριση του Συνδέσμου, το Αργυρούν Μετάλλιο μετά Διπλώματος, για την αμέριστη υποστήριξη και συμπαράστασή του, στους Πανελλήνιους Αγώνες Εφέδρων Αξιωματικών καθώς και την αθλοθέτηση κυπέλλων στους αγώνες. Σημειώνεται ότι οι Πανελλήνιοι Σκοπευτικοί Αγώνες Εφέδρων Αξιωματικών τελούν υπό την αιγίδα της Α.Π.Ο.Ε.Α και της ΣΚ.Ο.Ε. (Σκοπευτικής Ομοσπονδίας Ελλάδος).

Στις 13 Οκτωβρίου και από ώρα 09.00 έως 14.00 πραγματοποιήθηκαν οι σκοπευτικοί αγώνες στο Εθνικό Σκοπευτήριο Βόλου και συγκεκριμένα στις εγκαταστάσεις του Σκοπευτικού Συλλόγου Βόλου. Τους αθλητές υποδέχτηκαν ο Πρόεδρος του Σ.Σ.Β. κ. Δημήτριος Καρπίδας και ο προπονητής κ. Νικόλαος Μίχας, οι οποίοι τους ενημέρωσαν για τα μέτρα ασφαλείας και τους κανόνες βολής. Έγιναν δύο κατηγορίες: με πυροβόλο πιστόλι 0,22 και με πυροβόλο πιστόλι 9mm.
Στο πιστόλι 0,22 1ος ήρθε ο Ανδρινός Στέφανος 334/400 ΣΕΑΝ Μαγνησίας, 2ος Φώτου Βασίλειος ΣΕΑΝ Μαγνησίας 276/400, 3ος Τσούπας Γεώργιος ΣΕΑΝ Μαγνησίας 189/400.
Στο πιστόλι 9mm 1ος Ανδρινός Στέφανος 234/400 ΣΕΑΝ Μαγνησίας, 2ος Φωκάς Μιχάλης ΣΕΑΝ Λάρισας 90/400, 3ος Λαδόπουλος Θρασύβουλος ΣΕΑΝ Αθηνών 81/400.
Στο ομαδικό αγώνισμα 0,22 πρώτος αναδείχτηκε ο Σ.Ε.Α.Ν Μαγνησίας με σκορ 799/1200.

Διπλώματα απονεμήθηκαν σε όλους τους αθλητές που συμμετείχαν καθώς και αναμνηστικά διπλώματα εδόθησαν σε όλους τους ΣΕΑΝ που παρέστησαν από Αθήνα, Καρδίτσα, Λάρισα, Μαγνησία, Μεσσηνία, Πειραιά, Σέρρες και Φωκίδα.
Στη τελετή απονομής, μετάλλια και διπλώματα απένειμαν ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Πολιτικής Προστασίας Π.Ε. Μαγνησίας & Β. Σποράδων κ. Γρ. Ιγγλέσης, ο Διοικητής 64 Μ.Ε. Σχης (ΠΒ) κ. Ζάχος Πολυχρόνης, ο Πρόεδρος της ΑΠΟΕΑ Δρ. Φίλιππος Κωσταράς, ο Γεν Γραμματέας της ΑΠΟΕΑ κ. Θρ. Λαδόπουλος, το μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΑΠΟΕΑ κ. Παν. Λιακόπουλος, ο πρόεδρος του ΣΕΑΝ Καρδίτσας και μέλος της Κ.Δ.Σ της ΑΠΟΕΑ κ. Ι. Ντενησιώτης. ο Πρόεδρος ΣΕΑΝ Μαγνησίας κ. Κων/νος Καραδήμας τους οποίους ο Πρόεδρος & το Δ.Σ. του ΣΕΑΝ Μαγνησίας ευχαριστούν θερμά για την παρουσία τους στους αγώνες.
Αναλυτικά συμμετείχαν οι αθλητές: Λαδόπουλος Θρ. Αθηνών, Μακρής Ι. Αθηνών, Φωκάς Μ. Λάρισας, Ανδρινός Στ. Μαγνησίας, Κοκκώσης Ι. Μαγνησίας, Ματής Απ. Μαγνησίας, Τσούπας Γ. Μαγνησίας, Φώτου Β. Μαγνησίας, Σιαφάκας Β, Μαγνησίας, Χουσέας Σταύρος Μεσσηνίας, Λιακόπουλος Π. Πειραιώς, Κυριακίδης Κ. Σερρών, Μιχαλέας Γρ. Φωκίδας.
Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Σ.Ε.Α.Ν Μαγνησίας ευχαρίστησαν θερμά όλους τους αθλητές- εφέδρους αξιωματικούς που συμμετείχαν στους Γ’ Π.Σ.Α.Ε.Α. καθώς επίσης την Σκοπευτική Ομοσπονδία Ελλάδος και τον Αντιπρόεδρο της κ. Δημακάκο για την άψογη συνεργασία και βοήθεια στην τέλεση των αγώνων όπως και στην αθλοθέτηση κυπέλλων, τον Πρόεδρο του Σ.Σ.Β. κ. Δημήτριο Καρπίδα και τον προπονητή κ. Ν. Μίχα για την άψογη συνδιοργάνωση των αγώνων με τον ΣΕΑΝ Μαγνησίας.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το