Τοπικά

Με επιτυχία η ξενάγηση γονέων στο «Μουσείο της Πόλης του Βόλου»

Συνεχίζεται για μία ακόμη χρονιά και με διευρυμένο πρόγραμμα, κατόπιν αιτημάτων, ο κύκλος ξεναγήσεων στους αρχαιολογικούς χώρους και μουσεία της Μαγνησίας, που υλοποιείται με πρωτοβουλία του Σωματείου «Φίλοι Αθανασάκειου Αρχαιολογικού Μουσείου Βόλου και Αρχαιολογικών Χώρων Μαγνησίας και Β. Σποράδων», σε συνεργασία με την Εφορεία Αρχαιοτήτων Μαγνησίας και την Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Δ. Βόλου.

Την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2020, πραγματοποιήθηκε η επίσκεψη στο Μουσείο της Πόλης του Βόλου (οδός Φερών 17, στη συνοικία των Παλαιών) όπου υλοποιείται και η θεματική έκθεση «Θηλέων Βόλου 1921 – 1981, ενθυμήματα», ενθουσιάζοντας όλους τους συμμετέχοντες.

Την ξενάγηση έκανε η ξεναγός – υποψήφια διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και μέλος του σωματείου «Φίλοι Αθανασάκειου Αρχαιολογικού Μουσείου Βόλου και Αρχαιολογικών Χώρων Μαγνησίας και Β. Σποράδων», κ. Μελίνα Κωστίδη. Η επόμενη ξενάγηση, θα ανακοινωθεί σύντομα.

Την Τετάρτη η κοπή πίτας 

Το Δ.Σ. της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων του Δήμου Βόλου καλεί τους εκπροσώπους των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων όλων των σχολείων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου, καθώς και τους εκπροσώπους των φορέων εκπαίδευσης, στην εκδήλωση κοπής της Βασιλόπιτας του έτους 2020, την Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 6:30 μ.μ. στον ισόγειο χώρο του κοινωνικού κέντρου Αγίων Αναργύρων, όπου στεγάζεται το γραφείο της Ένωσης, (Αραχώβης 1 με Μπότσαρη -είσοδος από την Κατσαντώνη).

Σημειώνεται, ότι για τον καλύτερο συντονισμό και προετοιμασία, οι συμμετέχοντες εκπρόσωποι των συλλόγων θα πρέπει να δηλώσουν την συμμετοχή τους, καθώς και για τον αριθμό ατόμων του Συλλόγου, επικοινωνώντας και την κα. Λιάνα Πασχούδη στο τηλ. 6977070414, είτε στέλνοντας μήνυμα στο [email protected]

Φωτό: Δέσποινα Τσαφετοπούλου

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο

Μοιραστείτε το