Αθλητισμός

Με επιτυχία η ημερίδα του “Άθλου” για τον αθλητισμό αναψυχής

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου, σε αίθουσα του ξενοδοχείου VALIS στην Αγριά, η ημερίδα με θέμα: «Αθλητισμός Αναψυχής, Κίνητρα και Οφέλη», που οργάνωσε ο Α.Ο. Αγριάς «ΑΘΛΟΣ».
Η εκδήλωση άρχισε με τον γραμματέα του «ΑΘΛΟΥ» κ. Σουλικιά Αντώνιο να καλωσορίζει τους παρευρισκομένους και να κάνει μια σύντομη παρουσίαση των δραστηριοτήτων του Α.Ο. Αγριάς «ΑΘΛΟΣ», ενώ στη συνέχεια, ο πρόεδρος του Ομίλου κ. Μαγγίτσης Νίκος, κήρυξε την έναρξη της ημερίδας.

Ακολούθησαν οι εισηγήσεις από τους παρακάτω αξιόλογους ομιλητές:
Αρχιμανδρίτης Βαρνάβας Σαράτσης: «Ο Αθλητισμός Διέξοδος στην Κοινωνία μας».
Αθανασίου Συνοδή (Καθ. Φυσικής Αγωγής): «Κίνητρα Αθλητισμού στην Παιδική Ηλικία».
Παπαρρίζος Παναγιώτης (Καθ. Φυσικής Αγωγής): «Ο Αθλητισμός Ανάγκη και Διέξοδος».
Ράιου Θεοφίλη (Καθ. Φυσικής Αγωγής): «Αθλητισμός στα Άτομα με Αναπηρία».
Χονδρογιάννη Νέλη (Διαιτολόγος – Διατροφολόγος): «Η Διατροφή Καταλυτικός Παράγοντας στην Άσκηση».
Τσακνάκης Κωνσταντίνος (Καρδιολόγος): «Οφέλη της Άσκησης στην Υγεία μας».

Μετά την ολοκλήρωση των παρουσιάσεων ακολούθησαν ερωτήσεις από το κοινό προς τους εισηγητές και συζήτηση επί θεμάτων σχετικών με την Άσκηση – Άθληση – Διατροφή.
Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Γενικός Γραμματέας Οικονομικής Πολιτικής του Υπουργείου Οικονομικών κ. Τριαντόπουλος Χρήστος.
Παρόντες επίσης στην εκδήλωση ήταν ο Αντιδήμαρχος Πρασίνου του Δήμου Βόλου Μαλαματίνης Απόστολος, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι του Δήμου Βόλου Παπαθανασίου Ελένη και Ζάχος Χαράλαμπος, ο Διευθυντής του Λυκείου Αγριάς Καρανίκας Θωμάς και ο Παπαντωνίου Δημήτριος, ως εκπρόσωπος της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Α/βάθμιας και Β/βάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Βόλου.

Την ημερίδα έκλεισε ο κ. Μαγγίτσης, που ως πρόεδρος του «ΑΘΛΟΥ», προέτρεψε όλους να ασκούνται, με όποιο τρόπο και όσο μπορεί ο καθένας, αφού η άσκηση μόνο καλά μπορεί να προσφέρει.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το