Τοπικά

Με ενέργειες του Χρ. Τριαντόπουλου οι επιχορηγήσεις επιχειρήσεων της Σκιάθου για τις ζημιές από τις πλημμύρες του 2018

Η ΔΗΜ.ΤΟ Σκιάθου, εκ μέρους και των επιχειρηματιών του νησιού, ευχαριστεί τον γενικό γραμματέα οικονομικής πολιτικής του Υπουργείου Οικονομικών Χρήστο Τριαντόπουλο, για τις ενέργειες που έκανε, ώστε να δοθούν οι επιχορηγήσεις στις επιχειρήσεις της Σκιάθου, για την αντιμετώπιση των ζημιών που προκλήθηκαν από τις πλημμύρες της 30ης Σεπτεμβρίου 2018.
Να σημειωθεί ότι η επιχορήγηση για κάθε επιχείρηση συνίσταται σε δωρεάν χρηματική ενίσχυση του Δημοσίου και ανέρχεται στο 30% του συνόλου της κατά περίπτωση εκτιμηθείσας ζημίας, όπως αναφέρεται στην ΚΥΑ που δημοσιεύτηκε την Πέμπτη 2 Απριλίου, στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης.

Επίσης ο κ. Τριαντόπουλος είχε επανειλημμένη τηλεφωνική συνομιλία με τον Πρόεδρο της ΔΗΜ.ΤΟ Νίκο Φεγγερό, κατά τη διάρκεια της προχτεσινοβραδινής κακοκαιρίας, προκειμένου να πληροφορηθεί την κατάσταση που επικρατεί στο νησί, ενώ δεσμεύτηκε ότι θα κάνει οποιεσδήποτε ενέργειες κριθούν αναγκαίες στο άμεσο μέλλον, για την αντιμετώπιση τυχόν ζημιών από την τελευταία κακοκαιρία που έπληξε τη Σκιάθο.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το