ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

κυκλο – φ – οριακα

Άρθρα

Η Παπανάτσιου για την ορκωμοσία

Τοπικά

Ορκίστηκε η νέα Βουλή (photos)

Ελλάδα

Live η ορκωμοσία της νέας Βουλής

Ελλάδα

O καιρός σήμερα στον Βόλο

Τοπικά

Τοπικά

Με ένα μεγάλο πάρτι σηματοδότησε την έναρξη του προεκλογικού αγώνα η παράταξη «Μαζί για τον Βόλο»

Ένα μεγάλο πάρτυ πραγματοποιήθηκε χθες στο Lab Art στο συγκρότημα Τσαλαπάτα, από τη δημοτική κίνηση «Μαζί για τον Βόλο», όπου ο επικεφαλής Ιάσονας Αποστολάκης έδωσε το σύνθημα της έναρξης του προεκλογικού αγώνα ενόψει των δημοτικών εκλογών για τον Βόλο.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν πολλά στελέχη και φίλοι της δημοτικής κίνησης που είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν, αλλά και να χαλαρώσουν με ζωντανή μουσική από τον Νίκο Μεργιαλή και τους Μουσικούς Ιχνηλάτες.
Στον σύντομο χαιρετισμό του ο Ιάσονας Αποστολάκης τόνισε πως «εκ μέρους της δημοτικής κίνησης «Μαζί για τον Βόλο», σας καλωσορίζω στο πάρτι μας, σας καλωσορίζω σε αυτή την εκδήλωση χαλάρωσης και γνωριμίας.
Παρότι αυτή η εκδήλωση εγκαινιάζει την αρχή της προεκλογικής μας δράσης, δεν πρόκειται να εκφωνήσω πολιτική ομιλία για δυο λόγους. Πρώτον, επειδή άλλος είναι ο χαρακτήρας της σημερινής βραδιάς. Δεύτερο και σημαντικότερο, επειδή θα υπάρξουν πολλές ευκαιρίες για να ανταλλάξουμε τις απόψεις μας, μέσα από διαδικασίες στις οποίες θέλουμε να πάρει μέρος το μεγαλύτερο τμήμα των συμπολιτών μας.
Θέλω μόνο να εκφράσω τη χαρά μου που βρίσκομαι ανάμεσα σε φίλες και φίλους με τους οποίους μας συνδέουν κοινές αρχές, στάσεις ζωής και αγώνες, αλλά και πολλές στιγμές της καθημερινότητας.
Θέλω επίσης να εκφράσω τη βεβαιότητα, τη δική μου και όλης της κίνησης, πως σύντομα ο χειμώνας που διανύει η πόλη μας θα δώσει τη θέση της στην άνοιξη των δημιουργικών δυνάμεων του Βόλου.
Αυτή η άνοιξη δεν θα οφείλεται σε εμάς, αλλά στην ενεργοποίηση του πιο ζωντανού τμήματος της τοπικής κοινωνίας μας. Φιλοδοξία μας είναι να συμβάλουμε με τα χρώματα των δικών μας παρακαταθηκών, αξιών και προτάσεων σε αυτόν τον πολύχρωμο πίνακα που θα μετατρέψει σε οδυνηρή ανάμνηση το μαύρο σύννεφο που σήμερα πνίγει την πόλη.
Με τη βεβαιότητα ότι θα βρισκόμαστε συχνά στη διάρκεια αυτής της μεγάλης μάχης που βρίσκεται μπροστά μας για τη Δημοκρατία και την ανάπτυξη της πόλης, σας ευχαριστώ που ανταποκριθήκατε στο κάλεσμά μας».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο

Μοιραστείτε το