Αθλητισμός

Με δύναμη και πάθος ο Θησέας θα παίξει στην έδρα των Μετεώρων

Στην Καλαμπάκα «εκστρατεύει» αύριο ο Θησέας για να αντιμετωπίσει την ομάδα των Μετεώρων στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής. Οι «πράσινοι» προετοιμάστηκαν για ένα δύσκολο παιχνίδι σε βαρύ αγωνιστικό χώρο και ευελπιστούν ότι θα καταφέρουν να αποσπάσουν ένα θετικό αποτέλεσμα.
Ο προπονητής τους Λάκης Μπακάλης δήλωσε στη «Θ»:
«Έχουμε μπροστά μας ένα αρκετά δύσκολο παιχνίδι και γι’ αυτό πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό. Τα Μετέωρα έχουν πολύ καλό ρόστερ και παρουσιάζουν μεγάλη σταθερότητα, ενώ θα έχουν και το πλεονέκτημα της έδρας. Ωστόσο και εμείς βρισκόμαστε σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση αυτή την εποχή, κάτι που φαίνεται και από τα αποτελέσματα που έχουμε φέρει.
Επειδή το τερέν αναμένεται να είναι βαρύ, περιμένω το ματς να πάει στη δύναμη. Για το λόγο αυτό, οφείλουμε να παίξουμε δυνατά και με πάθος προκειμένου να αυξηθούν οι πιθανότητες να πάρουμε κάτι καλό από τον αγώνα».

Χωρίς Γιαουπλάρι, γυρίζουν τρεις
Μία σημαντική απουσία θα έχει αύριο ο Θησέας, καθώς ο Λευτέρης Γιαουπλάρι συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες. Στον ικανό αμυντικό επιβλήθηκε ποινή μίας αγωνιστικής.
Στον αντίποδα, επιστρέφει από τιμωρία ο Βασίλης Πέτσης, καθώς και οι Ηλίας Βλάχος, Μάρκος Διαμαντόπουλος, που είχαν χάσει το προηγούμενο παιχνίδι με τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων ο πρώτος και ίωσης ο δεύτερος.
Στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας θα είναι οι: Αργύρης Κουτσιρίμπας, Αποστόλης Κεφαλάς, Γιάννης Καψιώτης, Μάρκος Διαμαντόπουλος, Ερρίκος Βαν Ντε Γουίχε, Βαγγέλης Αγγελής, Σπύρος Παναγιώτου, Θάνος Μπόρας, Γιώργος Γαλανόπουλος, Αρκάδιος Δημητριάδης, Βασίλης Πέτσης, Αποστόλης Χατζησταμάτης, Κώστας Οικονόμου, Νίκος Κοτζαθανάσης, Πέτρος Αγιασιώτης, Δημήτρης Ζάχος, Γιάννης Κακάλιας, Ηλίας Βλάχος, Αντώνης Φραγκογιάννης, Αποστόλης Σφάκας, Χάρης Παπαϊωάννου, Βαγγέλης Τσιουρής.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το