Η Απτυχίωτη

Με δανεικά καλοριφέρ η επίδειξη μόδας ατόμων με αναπηρία στο Εκθεσιακό! (Photos)

Η Πανελλήνια Επίδειξη Μόδας με τη συμμετοχή διακεκριμένων αθλητών και παιδιών με αναπηρία, έλαβε χώρα φέτος στο Βόλο, στο κτίριο του Εκθεσιακού. Ο κόσμος που παρευρέθηκε, ζέστανε με το χειροκρότημά του την εκδήλωση και αγκάλιασε όλους τους πρωταγωνιστές με χαμόγελα και συγκίνηση.

Και είναι αλήθεια πως συνδιοργανωτές και πρωταγωνιστές δούλεψαν υπό αντίξοες συνθήκες, για να προσφέρουν το άψογο αισθητικά αποτέλεσμα. Γιατί κανείς τους δεν γνώριζε και κάνεις από το Δήμο Βόλου δεν τους είπε, ότι το κτίριο του Εκθεσιακού δεν διαθέτει θέρμανση. Ένα κτίριο που παραδόθηκε πρόσφατα και στοίχισε εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ δεν εξοπλίστηκε με το αυτονόητο, τη θέρμανση του χώρου! Υποχρεώθηκαν όλοι οι συντελεστές στις πρόβες να αλλάζουν μέσα στη παγωνιά κι όταν η υπεύθυνη της διοργάνωσης, συναισθανόμενη την ταλαιπωρία των συντελεστών, προσπάθησε να βρει λύση με τους υπευθύνους από το Δήμο Βόλου, δε βρήκε τίποτα άλλο εκτός από πόρτες κλειστές. Τελικά ο χώρος θερμάνθηκε με αερόθερμα που έστειλε το ΤΕΕ Μαγνησίας μετά από ενημέρωση για το πρόβλημα που είχε από τους διοργανωτές η κ. Νάνσυ Καπούλα και η εκδήλωση έγινε με ανθρώπινες συνθήκες.

Ειδική μνεία οφείλουμε σε Αντιδήμαρχο του Δήμου Βόλου ο οποίος ουδόλως ασχολήθηκε με τα προβλήματα στη φιλοξενία αλλά φρόντισε και να προπηλακίσει δημοσιογράφο που κάλυπτε το ρεπορτάζ. Να υποθέσουμε πως οι διοργανωτές έφυγαν από το Βόλο με τις καλύτερες των εντυπώσεων και σιγά να μην τους ξαναδούμε!

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το