Αθλητισμός

Με Αταλάντη εκτός έδρας ο Θησέας

Μετά από αρκετό διάστημα ο Θησέας επανέρχεται στην αγωνιστική δράση. Τελευταίος του αγώνας ήταν εκείνος εναντίον του Διαγόρα στο Στεφανοβίκειο στις 25 Απριλίου. Έκτοτε μεσολάβησε το Πάσχα, ενώ την περασμένη Κυριακή έκανε το ρεπό του.

Έτσι μετά από απραξία πολλών ημερών το συγκρότημα της Αγριάς ξαναρίχνεται στη «μάχη» της Γ’ Εθνικής αντιμετωπίζοντας την Αταλάντη σήμερα στις 5 μ.μ. εκτός έδρας. Ο Γιάννης Ακτσιαλής ελπίζει η απραξία αυτή να μην επηρεάσει τους ποδοσφαιριστές του και έχει ζητήσει από αυτούς να δώσουν σήμερα τον καλύτερό τους εαυτό, προκειμένου να πάρουν τη νίκη που τόσο πολύ έχουν ανάγκη.

Στην παρούσα φάση οι «πράσινοι» ισοβαθμούν στην 7η θέση με τον ΓΣ Αλμυρού και θέλουν να ανεβούν ψηλότερα στη βαθμολογία. Η Αταλάντη βρίσκεται στην τελευταία θέση, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα αποτελέσει εύκολο αντίπαλο. Άλλωστε θυμίζουμε ότι πρόσφατα έπεσε θύμα της ο ΓΣ Αλμυρού χάνοντας με 2-0 και ο Θησέας δεν επιθυμεί να έχει την ίδια τύχη.

Ο Βολιώτης προπονητής δεν υπολογίζει στον τιμωρημένο Αποστόλη Χατζησταμάτη και στον ανέτοιμο λόγω τραυματισμού Θάνο Μπόρα. Στη διάθεσή του βρίσκονται οι: Αποστόλης Κεφαλάς, Αργύρης Κουτσιρίμπας, Χάρης Καρακασίδης, Ερρίκος Βαν Ντε Γουίχε, Σπύρος Γκάγκας, Βασίλης Δεληγιαννίδης, Αρκάδιος Δημητριάδης, Μάνος Ιακωβίδης, Σταύρος Νιαώτης, Ηλίας Ρακής, Γιάννης Σιγαλάκος, Δημήτρης Ζάχος, Νίκος Κοτζαθανάσης, Κώστας Οικονόμου, Αλέξανδρος Τσιανάκας, Δημήτρης Αντωνούλης, Ηλίας Βλάχος, Σταύρος Βουρδάκης, Αντώνης Κατσαγεωργίου, Δημήτρης Λίτσος, Άγγελος Μάρκου, Αλέξανδρος Σιώμος, Μάκης Δουλάς, Ντίνος Βουρδάκης

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το