Αθλητισμός

Με απουσίες η Νίκη – Τέσσερις παίκτες εκτίουν ποινή με τον Διαγόρα

Στην αναμέτρηση της Κυριακής με τον Διαγόρα Ρόδου έχει στραφεί η προσοχή όλων στο στρατόπεδο της Νίκης. Οι «κυανόλευκοι» προετοιμάζονται για το συγκεκριμένο παιχνίδι όπου η κατάκτηση των τριών πόντων αποτελεί μονόδρομο. Το αγωνιστικό πλάνο ετοιμάζει και ο Στάικος Βεργέτης, που δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες των Μπιτσάκου, Κρουθ, Μπαλάφα και Ροχάνο, οι οποίοι δηλώθηκαν να εκτίσουν ποινές.

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία της Νίκης για τον αγώνα της Κυριακής με τον Διαγόρα, που να θυμίσουμε ότι θα αρχίσει στη 1 το μεσημέρι, κατόπιν αιτήματος της ροδίτικης ΠΑΕ για συγκοινωνιακούς λόγους, το οποίο έγινε δεκτό από την Ένωση Σούπερ Λιγκ 2-Φούτμπολ Λιγκ.
Οι «κυανόλευκοι» έχουν αφήσει πίσω τους την ήττα από τον Ιωνικό. Σίγουρα έχασαν ένα ματς στο οποίο δεν ήταν κατώτεροι των αντιπάλων τους, αλλά επειδή ο χρόνος δεν γυρίζει πίσω είναι υποχρεωμένοι να κοιτάξουν μπροστά, καθώς ο Διαγόρας θεωρείται επικίνδυνος αντίπαλος.

Η Νίκη χρειάζεται πάση θυσία το «τρίποντο» για να μη χάσει την επαφή με τις προνομιούχες θέσεις, αλλά θα πρέπει να δείξει ιδιαίτερη προσοχή, καθώς ο Διαγόρας ξέρει να παίρνει αποτελέσματα μακριά από το γήπεδό του. Μάλιστα έχει κατακτήσει περισσότερους βαθμούς ως φιλοξενούμενος παρά ως γηπεδούχος. Συγκεκριμένα, μακριά από τη Ρόδο έχει μαζέψει 16 βαθμούς με τέσσερις νίκες, ισάριθμες ισοπαλίες και μόνο δύο ήττες, ενώ εντός έδρας συγκέντρωσε 13 βαθμούς με τρεις νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και δύο ήττες.

Λογικά οι Ροδίτες θα παίξουν κλειστά την Κυριακή και γι’ αυτό η Νίκη πρέπει να βρει τρόπο να διασπάσει την άμυνά τους. Ίσως αυτός να είναι ο λόγος που στη χθεσινή προπόνηση στο «Παντελής Μαγουλάς» οι «κυανόλευκοι» έπαιξαν διπλό σε μικρό χώρο. Παράλληλα, έγιναν ξεχωριστές ασκήσεις για κάθε θέση και δόθηκε έμφαση στην ατομική τεχνική.
Το ευχάριστο είναι πως ο Λούκας Γκαρσία δείχνει καθημερινά ότι είναι καλύτερα και λογικά θα συμπεριληφθεί στην αποστολή, όπως και ο Τσιμπούκας. Ωστόσο, την Κυριακή η Νίκη θα έχει αρκετές απουσίες. Τέσσερις ποδοσφαιριστές έχουν δηλωθεί να εκτίσουν ποινή και συγκεκριμένα οι Μπιτσάκος, Κρουθ, Μπαλάφας και Ροχάνο, με τον τελευταίο να λείπει για δεύτερο σερί παιχνίδι. Σίγουρα οι παραπάνω ποδοσφαιριστές αποτελούν πολύτιμες μονάδες και θα λείψουν την Κυριακή, αλλά τουλάχιστον θα είναι διαθέσιμοι για το βολιώτικο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Ο Ντάουλας διαιτητής στο Νίκη-Διαγόρας
Από την ΚΕΔ/ΕΠΟ ορίστηκαν οι διαιτητές και οι βοηθοί για τις συναντήσεις της 20ης αγωνιστικής της Φούτμπολ Λιγκ. Το παιχνίδι Νίκη-Διαγόρας, την ερχόμενη Κυριακή (13.00) στο στάδιο της Νεάπολης θα διευθύνει ο Φώτης Ντάουλας της ΕΠΣ Δυτικής Αττικής. Βοηθοί του θα είναι οι Χρήστος Πλάκας και Κωνσταντίνος Οικονόμου, που επίσης ανήκουν στην ΕΠΣ Δυτικής Αττικής, ενώ τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Ιωάννης Παραδεισόπουλος της ΕΠΣ Πιερίας. Χρέη παρατηρητή διαιτησίας ανατέθηκαν στον Σπύρο Πουγκακιώτη της ΕΠΣ Φθιώτιδας.
Ο κ. Ντάουλας είναι 29 ετών και διαιτητεύει αγώνες Εθνικών κατηγοριών από τη σεζόν 2013-14. Συνολικά έχει οριστεί σε 11 αγώνες της Β’ κατηγορίας και 44 της Γ’. Σε κανέναν από αυτούς δεν έπαιζε η Νίκη. Τη φετινή περίοδο «σφύριξε» στα κάτωθι παιχνίδια: Απόλλων Σμ.-Δόξα 1-1, Απόλλων Λ.-ΠΑΣ Γιάννινα 0-3, Λεβαδειακός-Α.Ε. Καραϊσκάκης 1-1 (Σούπερ Λιγκ 2), Ολυμπιακός Βόλου-Βέροια 0-2, Καλαμάτα-Α.Ο. Τρίκαλα 0-1 (Φούτμπολ Λιγκ).

Η αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου
Η ΠΑΕ Νίκη αυξάνει το Μετοχικό της Κεφάλαιο κατά 250.000 ευρώ και από 50.000 ευρώ που είναι τώρα θα φτάσει τις 300.000 ευρώ. Θα αποτελείται από 30.000 ονομαστικές μετοχές, με ονομαστική αξία 10 ευρώ η μία.
Με απόφαση της Γενικής Συνέλευσης των μετόχων, τελευταία ημερομηνία κατάθεσης στο λογαριασμό για την αγορά νέων μετοχών ορίζεται η 28η Φεβρουαρίου 2020. Προτεραιότητα αγοράς των νέων μετοχών, βάσει του καταστατικού σύστασης της ΠΑΕ, έχουν οι ήδη μέτοχοι, καθώς και οποιοσδήποτε επιθυμεί να αγοράσει ποσοστό των νέων μετοχών. Ο λογαριασμός που μπορεί ο καθένας να καταθέσει χρήματα και να αγοράσει μετοχές είναι ο 311002002011699 και Iban GR3201403110311002002011699 της Alpha Bank.
Με αυτόν τον τρόπο δίνεται η δυνατότητα να αποκτήσει η Νίκη μεγαλύτερη δυναμική, με τη συμμετοχή όσο το δυνατόν περισσότερων μετόχων, ώστε να συμμετέχουν στις Γενικές Συνελεύσεις, να εκφράζουν τις απόψεις τους και φυσικά να έχουν και δικαίωμα ψήφου.

Share

Πρόσφατα άρθρα

Αλλοδαπός απέσπασε από 83χρονη δεκαεπτά χρυσές λίρες για δήθεν εγχείρηση της κόρης της

Στη σύλληψη 59χρονου αλλοδαπού για τηλεφωνικές απάτες σε βάρος ανυποψίαστων πολιτών προχώρησαν αστυνομικοί της Φλώρινας,…

25 Νοεμβρίου 2023

Το Υπουργείο Αθλητισμού ζήτησε από τις διοικήσεις των ΕΑΚ καταγραφή για το πώς θα ξοδέψουν τα 11 εκατ. ευρώ για τις υποδομές

Μετά το κλείσιμο του ΟΑΚΑ, ο κ. Βρούτσης είχε ανακοινώσει την αύξηση κατά 11 εκατ.…

25 Νοεμβρίου 2023

Λευτέρης Πανταζής: Θύμα κλοπής ο τραγουδιστής στο αεροδρόμιο

Δύσκολες στιγμές βίωσε ο Λευτέρης Πανταζής, καθώς έπεσε θύμα κλοπής. Ο τραγουδιστής μίλησε τηλεφωνικά στην…

25 Νοεμβρίου 2023

Δημοσιογράφος αποκαλύπτει «Ήμουν διαρκώς κουρασμένη μέχρι που άρχισα να κοιμάμαι χωρίς το κινητό τηλέφωνο στο δωμάτιό μου»

Υπάρχει κάποιος εκεί έξω που δεν κοιμάται με το κινητό του τηλέφωνο στο προσκεφάλι του,…

25 Νοεμβρίου 2023

Βόλος: Τσαντάκιας επιτέθηκε σε μητέρα όταν έβαζε το μωρό της στο αυτοκίνητο – Εθελοντής της ΕΟΔ Μαγνησίας την έσωσε

Νεαρή μητέρα δέχθηκε επίθεση από έναν τσαντάκια την στιγμή που είχε βάλει το μωρό της…

25 Νοεμβρίου 2023

Θρίλερ με τη δεύτερη απελευθέρωση ομήρων από τη Γάζα – Ο όρος της Χαμάς για να αφεθούν ελεύθεροι

Οι Ταξιαρχίες Εζεντίν αλ Κάσαμ, η ένοπλη πτέρυγα της Χαμάς, ανακοίνωσαν ότι αποφάσισαν να καθυστερήσουν…

25 Νοεμβρίου 2023