Αθλητισμός

Με ανανεωμένο ρόστερ ο Πύρασος – Άρχισε την προετοιμασία του στο γήπεδο της Νέας Αγχιάλου

Με τον καθιερωμένο Αγιασμό στο γήπεδο της Νέας Αγχιάλου και έπειτα την πρώτη προπόνηση ξεκίνησε τη Δευτέρα η προετοιμασία του Πυράσου για την αγωνιστική σεζόν 2019-20 με νέο προπονητή τον Τάκη Παρισάκη και ένα πλήρως ανανεωμένο ρόστερ με χαμηλό μέσο όρο ηλικίας.
Σύσσωμη η διοίκηση ευχήθηκε στους ποδοσφαιριστές υγεία και καλή επιτυχία. Υπήρχαν 28 παρόντες και λιγοστοί απόντες οι οποίοι όμως ήταν δικαιολογημένοι λόγω δουλειάς ή στρατιωτικής θητείας. Μία ακόμη σεζόν ξεκίνησε λοιπόν για τον ιστορικό σύλλογο της Νέας Αγχιάλου που θα τον βρει ξανά στην Α’ τοπική κατηγορία, πρωτάθλημα στο οποίο θα συμμετάσχει για 33η φορά.
Στην προχθεσινή «πρώτη» έγινε η απαρχή μιας καινούργιας ομάδας σε όλους τους τομείς, διοίκηση, τεχνικό επιτελείο, ποδοσφαιριστές με απώτερο στόχο να χτιστεί σύνολο που θα αναδείξει γηγενείς παίκτες, νεαρούς από τα σπλάχνα του συλλόγου που θα πάρουν τις ευκαιρίες τους να δείξουν την αξία τους και να φορέσουν σε ανδρικό επίπεδο, δηλαδή όχι μόνο σε επίπεδο ακαδημίας, την κυανόλευκη φανέλα με την Αργώ στο στήθος.

Μετά την προπόνηση, η ομάδα μετέβη στην καφετέρια Cielo για καφέ. Η διοίκηση του Πυράσου ευχαριστεί τους ιδιοκτήτες της για την ευγενική τους προσφορά για ακόμη μία φορά στον σύλλογο.
Στο μεταξύ, λαχειοφόρο αγορά διοργανώνει ο Πύρασος, που εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση: «Εδώ και λίγες ημέρες και καθ’ όλη τη διάρκεια της τρέχουσας εβδομάδας, η ομάδα μας διενεργεί λαχειοφόρο με τρία εξαιρετικά δώρα. Η τιμή κάθε λαχνού είναι 1 ευρώ και ζητάμε τη θετική ανταπόκριση, την οικονομική στήριξη των προσπαθειών της νέας διοίκησης από τους φίλους του συλλόγου μας, από τους κατοίκους της Νέας Αγχιάλου και τους παραθεριστές στην πόλη μας, από τους επισκέπτες της Γιορτής Κρασιού και των μαγαζιών εστίασης από τα οποία θα περάσουν τα αγόρια και τα κορίτσια που θα ζητήσουν τη συνεισφορά σας».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το