Αθλητισμός

Με άλλον αέρα στις Σέρρες ο Ολυμπιακός Βόλου

Ο Ολυμπιακός Βόλου έδειξε αδυναμία να κερδίσει στο δημοτικό στάδιο της Νεάπολης τις τρεις πρώτες ομάδες του βαθμολογικού πίνακα του Βορείου ομίλου της Φούτμπολ Λιγκ, Βέροια, Καβάλα και Πανσερραϊκό, από τις οποίες γνώρισε τρεις ήττες, ωστόσο, με αντιπάλους που βρίσκονται κάτω από τους «ερυθρόλευκους» στην κατάταξη, βρίσκει τον τρόπο και κερδίζει.

Ο Αλμωπός μπορεί να πάλεψε, να προσπάθησε να φύγει με το θετικό αποτέλεσμα από τον Βόλο, έφυγε ωστόσο, ηττημένος από το γήπεδο, χάνοντας μ’ ένα καθαρό σκορ, 2-0. Οι παίκτες του Βασίλη Βούζα «χτύπησαν» στις αρχές των δύο ημιχρόνων, σκοράροντας από ένα γκολ και έφτασαν δίκαια στη νίκη.

Εντός έδρας οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν πέρα του Αλμωπού, της Τρίγλιας, του Απόλλωνα Πόντου και της ΑΕΠ Κοζάνης, ομάδες που βρίσκονται από τη μέση και κάτω του βαθμολογικού πίνακα.

Ο Ολυμπιακός έχει να δώσει δύο ακόμη παιχνίδια έδρας, με Θεσπρωτό και Πιερικό την τελευταία αγωνιστική, ενώ εκτός έδρας το βολιώτικο συγκρότημα θα κληθεί να αγωνιστεί με Πανσερραϊκό και Καβάλα, δύο ομάδες που πρωταγωνιστούν στο πρωτάθλημα.

Στο παιχνίδι με τον Αλμωπό, πάντως, ο Ολυμπιακός παρουσίασε καλύτερη εικόνα, με την ομάδα να προσπαθεί να αναπτυχθεί σωστά από τα άκρα, ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο, με την είσοδο και του Παναγιώτη Τσαγκαλίδη στο παιχνίδι. Είχε καλύτερη σκέψη στο παιχνίδι της, μπήκε αποφασισμένη στο γήπεδο για να κερδίσει κι αυτό φάνηκε από τον τρόπο που αγωνίστηκε στο πρώτο 15λεπτο, ασκώντας πίεση στα καρέ των φιλοξενουμένων.

Βέβαια, μετά το 1-0 στο 13’ οι «ερυθρόλευκοι» παραχώρησαν γήπεδο στον αντίπαλο και έψαχναν να βρουν τα πατήματά τους. Είχαν κάποιες επιθετικές προσπάθειες που δεν ολοκληρώθηκαν, με τον Βασίλη Βούζα να καταγράφει τα λάθη, τα οποία και θα επισημάνει στους παίκτες του, μέσω της προβολής του βίντεο του αγώνα.

Είναι γεγονός, πάντως, πως οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού ανέκτησαν τις δυνάμεις τους, καθώς είχαν την ευκαιρία να ξεκουραστούν από τα συνεχόμενα παιχνίδια, Τετάρτη-Κυριακή (δεν έπαιξαν την περασμένη εβδομάδα το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Πόντου). Αυτό φάνηκε στο γήπεδο, καθώς η ομάδα είχε πολύ καλή παρουσία και πολύ καλά τρεξίματα. Επίσης, κάποια στοιχεία τακτικής αρχίζουν και μπαίνουν στο παιχνίδι του Ολυμπιακού, αν και χρειάζεται ακόμα πολλή δουλειά από τους ποδοσφαιριστές.

Στα θετικά για τον Ολυμπιακό, το γεγονός πως η ομάδα δεν δέχθηκε τέρμα, για τέταρτη φορά φέτος σε παιχνίδι έδρας (σε όλες τις νίκες που σημείωσε κράτησε το μηδέν). Επίσης, όπως και στο προηγούμενο παιχνίδι έδρας με την Κοζάνη, έτσι και την περασμένη Κυριακή, οι «ερυθρόλευκοι» άνοιξαν το σκορ από στατική φάση και με τον ίδιο σκόρερ. Μετά από εκτέλεση κόρνερ συνεργάστηκαν οι δύο κεντρικοί αμυντικοί (Φιλίποβιτς, Γιαννίτσης), με τον δεύτερο να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα. Ο Γιαννίτσης έφτασε τα δύο γκολ στο πρωτάθλημα και είναι ο δεύτερος σκόρερ του Ολυμπιακού, μετά τον Ιάσονα Παπαδημητρίου που έχει σημειώσει επτά γκολ. Να τονίσουμε, πως από ένα γκολ έχουν πετύχει οι Βουκελάτος, Φιλίποβιτς, Μπουτζίκος και Νικλητσιώτης.

Share

Πρόσφατα άρθρα

Νεκροί 19 προσκυνητές λόγω της αφόρητης ζέστης στο προσκύνημα στη Μέκκα

Τουλάχιστον 14 ιορδανοί και πέντε ιρανοί προσκυνητές έχασαν τη ζωή τους στη Σαουδική Αραβία στη…

16 Ιουνίου 2024

Συγκλονιστική στιγμή: Πρώην ποδοσφαιριστής της Ρεάλ Μαδρίτης σώζει ζευγάρι από πνιγμό στις Μαλδίβες

Το γύρο του διαδικτύου κάνει συγκλονιστικό βίντεο, όπου ο μεσοεπιθετικός της Αλμερία, Σέρχιο Αρίμπας και…

16 Ιουνίου 2024

Με κατάγματα και τραύμα στη γλώσσα η σύζυγος του δικηγόρου: Το νεύμα στον γιατρό, η κατάσχεση όπλων και η καταγγελία του 2017

Σάλος έχει ξεσπάσει μετά την είδηση σύλληψης του γνωστού δικηγόρου, ο οποίος έχει σχεδόν καθημερινή…

16 Ιουνίου 2024

Σε τροπικές νύχτες οδηγούν οι νέες καιρικές συνθήκες στην Ελλάδα – Καθηγητής εξηγεί τους κινδύνους για την υγεία

«Θα πρέπει να προσαρμοστούμε στα νέα καιρικά δεδομένα, γιατί όλα δείχνουν ότι οδηγούμαστε προς νέες…

16 Ιουνίου 2024

Δίωξη για κακούργημα στον 90χρονο για ασέλγεια στην 11χρονη – Τη Δευτέρα αποφασίζεται αν θα προφυλακιστεί

Συνταράσσει την κοινή γνώμη ακόμη μία περίπτωση ασέλγειας σε βάρος ανήλικης, αυτή του 90χρονου, στη…

16 Ιουνίου 2024

Σοβαρά τραύματα φέρει η σύζυγος του ποινικολόγου – Κατασχέθηκαν τα δύο όπλα του

Σοβαρά τραύματα φέρει η σύζυγος του γνωστού ποινικολόγου, ο οποίος συνελήφθη για ενδοοικογενειακή βία σε…

16 Ιουνίου 2024