Αθλητισμός

Με αλλαγές ο Βόλος στα Γιάννενα

Στην αναμέτρηση της Κυριακής με τα Γιάννενα στους “Ζωσιμάδες”,  ο προπονητής του Βόλου Άνχελ Λόπεθ, προσανατολίζεται να κάνει κάποιες αλλαγές στην ενδεκάδα. Η μία είναι σίγουρη, καθώς δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής ο Ζαν Μπαριέντος. Ο Ουρουγουανός μέσος έχει συμπληρώσει κάρτες και δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή του στο αυριανό παιχνίδι.
Από εκεί και πέρα, ο Μπόρις Κλέιμαν αναμένεται να επιστρέψει κάτω από τα δοκάρια, καθώς κόντρα στον ΟΦΗ για το Κύπελλο αγωνίστηκε ο Γκαραβέλης.
Παραμένει άγνωστο, αν θα δούμε τον Σάντσες στο κέντρο της άμυνας, ενώ στο βασικό σχήμα, όπως όλα δείχνουν θα ξεκινήσει ο Τάσος Τσοκάνης. Ο έμπειρος μέσος έδειξε στην επιστροφή του στην ομάδα πως ναι μεν στερείτε ρυθμού – και είναι φυσικό- ωστόσο είναι ένας ποδοσφαιριστής που μπορεί να κάνει σημαντική δουλειά στο χώρο της μεσαίας γραμμής. Μαζί με τον Ντααν Ριένστρα συνθέτουν ένα πολύ καλό δίδυμο στον άξονα.
Σίγουρη θέση στην ενδεκάδα έχουν οι Φεράρι, Ρενάτο Σάντος, Μπαρτόλο και Δουβίκας, με τον τελευταίο να έχει αγωνιστεί και στα 18 επίσημα παιχνίδια φέτος (17 για το πρωτάθλημα και ένα για το Κύπελλο), όλα ως βασικός.
Όσον αφορά τον Σέρτζιο Τέκιο, ο οποίος και αυτός επέστρεψε στην αγωνιστική δράση (τελευταία εμφάνιση στο πρωτάθλημα ήταν την 6η αγωνιστική με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ), είναι θέμα προπονητή να αποφασίσει, αν θα τον ξεκινήσει στο ματς.
Πάντως, ο Ισπανός δεξιός μπακ χρειάζεται παιχνίδια στα πόδια του, για να καταφέρει να βρεθεί στο επίπεδο ετοιμότητας, προ του τραυματισμού του.
Ένας άλλος Ισπανός, ο Αλμπέρτο Μπουένο, ταλαιπωρείται από τραυματισμό και η συμμετοχή του είναι αμφίβολη. Ο 28χρονος μεσοεπιθετικός έκανε ντεμπούτο στο παιχνίδι με τον Άρη (έπαιξε για ένα ημίχρονο, το πρώτο), όμως δεν μπόρεσε να βοηθήσει τους «κυανέρυθρους» στα παιχνίδια που ακολούθησαν, καθώς υποφέρει από πελματιαία απονευρωσίτιδα.
Οι δύο αυριανοί «μονομάχοι» στο παιχνίδι του πρώτου γύρου στο Πανθεσσαλικό είχαν προσφέρει ωραίο θέαμα, με τον Βόλο να φτάνει στη νίκη, με ανατροπή, επικρατώντας με 2-1. Ο Παμλίδης στο 3’ είχε ανοίξει το σκορ για τους φιλοξενούμενους, για να ακολουθήσουν δύο τέρματα στο δεύτερο ημίχρονο για τον Βόλο, από τους Μπαριέντος με πέναλτι στο 56’ και Ουάρντα στο 77’ με κεφαλιά.
Η προετοιμασία των «κυανέρυθρων» ολοκληρώνεται σήμερα το πρωί, στη συνέχεια ο Άνχελ Λόπεθ θα ανακοινώσει τα ονόματα των παικτών που θα συμπεριληφθούν στην αποστολή, η οποία κατόπιν θα αναχωρήσει για τα Γιάννενα

Share

Πρόσφατα άρθρα

«Υπάρχουν πολλά να σας πω» – Όταν ο Τόλκιν έστελνε γράμματα στα τέσσερα παιδιά του, ως άλλος Άι Βασίλης

Στις 24 Δεκεμβρίου του 1920, ο γνωστός μας από τον «Άρχοντα των Δαχτυλιδιών» Τζ. Ρ.Ρ.…

24 Δεκεμβρίου 2023

Πόλη – φάντασμα η Βηθλεέμ: «Δεν έχουμε ξαναδεί Χριστούγεννα σαν κι αυτά»

Ένα πέπλο θλίψης καλύπτει τη Βηθλεέμ, λόγω του πολέμου στη Λωρίδα της Γάζας, όπου ο…

24 Δεκεμβρίου 2023

Βασίλης Καρράς: Η τελευταία επιθυμία του τραγουδιστή – Πού θα γίνει η κηδεία του

Ο Βασίλης Καρράς έπειτα από σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε εδώ και καιρό, έφυγε από…

24 Δεκεμβρίου 2023

Ο «μαραθώνιος» για να σωθεί ο 14χρονος από την Άρτα που κατέρρευσε στα κάλαντα – Χρειάστηκε να φτάσει στην Αθήνα για ΜΕΘ

Από τέσσερα νοσοκομεία χρειάστηκε να περάσει το παιδί που παρουσίασε εγκεφαλική αιμορραγία, ενώ είχε βγει…

24 Δεκεμβρίου 2023

Θρήνος: Αυτός είναι ο 22χρονος που σκοτώθηκε σε φρικτό τροχαίο έξω απ’ τη Λάρισα – Αύριο το στερνό «αντίο» στον Τύρναβο

Τεράστια θλίψη σκόρπισε στην τοπική κοινωνία του Τυρνάβου ο άδικος χαμός του 22χρονου Θεόδωρου Γεωργάκη…

24 Δεκεμβρίου 2023

Δωρεάν μονοήμερη εκπαίδευση ορειβατικού σκι για παιδιά, νέους και νέες του Δήμου Ελασσόνας στον Όλυμπο

Ως φυσικό επακόλουθο της θεματικής γιορτής «Ημέρα Βουνού στην Ελασσόνα» έρχεται η εκπαίδευση στο Ορειβατικό…

24 Δεκεμβρίου 2023