Τοπικά

Με 96 κρούσματα κορωνοϊού η Μαγνησία σε 24 ωρες

Σύμφωνα με τα στοιχεία από τα μοριακά τεστ που διεξάγονται ή επιβεβαιώνονται στα εργαστήρια του πανεπιστημιακού Νοσοκομείου στη Λάρισα , η Μαγνησία καταγράφει από χθες μέχρι σήμερα το μεσημέρι 96 κρούσματα.
Στη Λάρισα καταγράφηκαν 146 νέα κρούσματα Covid -19. Τα 127 κρούσματα εξετάστηκαν κατόπιν συμπτωματολογίας ενώ 10 ακόμη κρούσματα προέκυψαν απο τις μαζικές δειγματοληψίες Drive Through Testing στις περιοχές της Αγιάς, Τεμπών και Κιλελέρ με έλεγχο ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου.
Στην Καρδίτσα καταγράφηκαν 45 νέα κρούσματα Covid -19 και στα Τρίκαλα 33. Στη Μαγνησία καταγράφηκαν συνολικά 140 νέα κρούσματα Covid -19, αλλά περιλαμβάνονται σε αυτά και τα 44 κρούσματα που προέκυψαν απο την μαζικη δειγματοληψία Drive Through Testing με έλεγχο ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου, τα οποία ανακοινώθηκαν και χθες.
Τα 15 κρούσματα από τα 96 κρούσματα αποτελούν επαφές επιβεβαιωμένων κρουσμάτων ενώ 81 ακόμη εξετάστηκαν κατόπιν συμπτωμάτων και συγκεκριμένα σαράντα σε ιδιωτικά εργαστήρια δώδεκα στο Κ.Υ Βόλου, τέσσερα στο Κ.Υ Βελεστίνου και 25 στο Γ.Ν Βόλου.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το