Αθλητισμός

Με 22 καρατέκα η Ακαδημία Βόλου έλαβε μέρος σε προπόνηση κλιμακίου Κ. Ελλάδος

Στο κλειστό γυμναστήριο Αγριάς πραγματοποιήθηκε η 2η προπόνηση του κλιμακίου καράτε Κεντρικής Ελλάδας που διοργανώθηκε από τη Τοπική Επιτροπή και η προπονητική ημερίδα με την συμμετοχή όλων των σωματείων-μελών που ανήκουν στο δυναμικό της.

Η Ακαδημία Βόλου (Α.Σ. Υπέρτατη Αλήθεια-Συνεργασία) έλαβε μέρος στην προπόνηση του κλιμακίου που έκαναν οι περιφερειακοί ομοσπονδιακοί προπονητές Κρίσιλας Ιωάννης και Στεφάνου Μάριος, ενώ στην προπονητική ημερίδα μετείχε με 22 αθλητές και αθλήτριες που αποκόμισαν εμπειρίες. Μάλιστα, προετοιμάστηκαν και για το πρωτάθλημα καράτε Open Series που θα γίνει στον Κολινδρό Πιερίας.

Οι αθλητές και αθλήτριες του συλλόγου ήταν οι: Μυτιλιός Ανδρέας, Μυτιλιός Κωνσταντίνος, Καρακασιλιώτη Κατερίνα, Καρακασιλιώτης Γιώργος, Σκόρα Κάτια, Σκόρας Θωμάς, Κουφογεώργου Κατερίνα, Σκούρας Γιάννης, Δαμασιώτης Μηνάς,

Καταής Γιώργος, Καραλή Εύα, Δίπλα Κατερίνα, Κοττάς Δημήτρης, Κοττάς Γιώργος, Φώτου Θάνος, Τσίτρα Αποστολία, Γεωργαντζοπούλου Αλίκη, Καποδίστριας Κωνσταντίνος, Μπάλκου Δημήτρης, Χασιώτη Μαριάννα, Ορφανίδης Πέτρος, Τσιάνος Γιώργος.

Κατά τη διάρκεια της τελετής έναρξης τιμητική πλακέτα παρέδωσε ο κ. Κοσμίδης στην αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας Κολυνδρίνη Δωροθέα για την στήριξη της σε όλες τις διοργανώσεις. Η τεχνική διευθύντρια Κοσμίδου Βίκυ, η οποία είναι και γραμματέας της Τ.Ε. Κεντρικής Ελλάδας μαζί με το πρόεδρο Κατσούρα Τιμολέοντα και τα υπόλοιπα μέλη, καθώς και τον ειδικό σύμβουλο και διευθύνοντα προπονητή του συλλόγου Κοσμίδη Γιώργο, διοργάνωσαν την προπονητική ημερίδα.

Στην ομάδα διαιτησίας συμμετείχαν οι υποψήφιοι κριτές senpai Γιολδάσης Γιώργος, Βλαχοπούλου Λίλη και Τζάλλας Μιχάλης. Στην ομάδα περιφρούρησης της διοργάνωσης βοήθησε ο Παϊτήρης Παναγιώτης. Ο Γιώργος και η Βίκυ Κοσμίδου συγχαίρουν τους αθλητές και ευχαριστούν τους γονείς για τη στήριξη. Επίσης, ευχαριστούν τους senpai Μυτιλιό Ανδρέα, Μυτιλιό Κωνσταντίνο και Καρακασιλιώτη Κατερίνα για το κοουτσάρισμα των μικρών αθλητών του συλλόγου.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το