Τοπικά

Με 17 ασθενοφόρα ενισχύθηκε το ΕΚΑΒ Θεσσαλίας

Mε 17 νέα ασθενοφόρα ενισχύθηκε το ΕΚΑΒ Θεσσαλίας. Σε μια λιτή τελετή έγινε η τελετή παραλαβής σήμερα το μεσημέρι στις εγκαταστάσεις του ΕΚΑΒ Θεσσαλίας στο Μεζούρλο.
Τα νέα ασθενοφόρα που εντάχθηκαν στο στόλο του ΕΚΑΒ Θεσσαλίας είναι μέρος της δωρεάς ασθενοφόρων του Ιδρύματος «Νιάρχος».
Στον χαιρετισμό του ο διοικητής του ΕΚΑΒ κ. Κώστας Καρακατσιανόπουλος τόνισε ότι τα 17 ασθενοφόρα που παραδόθηκαν στη Θεσσαλία, είναι μέρος της δωρεάς του ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, προς το ΕΚΑΒ, που αφορά την προμήθεια 143 υπερσύχρονων και πλήρως εξοπλισμένων ασθενοφόρων οχημάτων και την πλήρη συντήρηση τους για 8 χρόνια. Η δωρεά εντάσσεται στην και πραγματοποιείται επιλπέον της τακτικής κοινωφελούς δράσης του ιδρύματος.

Σύμφωνα με τον κ. Καρακατσιάνοπουλο αναμένονται άλλα 13 ασθενοφόρα στη Θεσσαλία μέσω του ΕΣΠΑ. Συγχρόνως τρέχει διαγωνισμός για την ενίσχυση τριών περιοχών για την προμήθεια άλλων 28 οχημάτων, 14 στην Πάτρα, 7 στην Τρίπολη και άλλα 7 στη Λαμία.
Ακολούθησε χαιρετισμός από τη διευθύντρια του ΕΚΑΒ Θεσσαλίας κ. Βασιλική Αυγέρη που δήλωσε ότι πρόκειται για μια σημαντική ενίσχυση του ΕΚΑΒ Θεσσαλίας, ενώ ο διοικητής της 5ης ΥΠΕ Θεσσαλίας -Στερεάς Ελλάδας -Εύβοιας κ. Νέστορας Αντωνίου τόνισε ότι ι μαζί με την ενίσχυση του ΕΚΑΒ προσλαμβάνονται και περισσότεροι από 700 γιατροί για τα ΤΕΠ.

Χαιρετισμό απηύθυναν ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός, οι βουλευτές Άννα Βαγενά, Χρήστος Κέλλας, ο δήμαρχος Ελασσόνας Νίκος Ευαγγέλου καθώς και ο πρόεδρος των εργαζομένων στο ΕΚΑΒ Θεσσαλίας κ. Γιάννης Γούλας. Πριν από τους χαιρετισμούς προηγήθηκε αγιασμός και η λιτή εκδήλωση παραλαβής των νέων ασθενοφόρων έκλεισε με μπουφέ για τους επίσημους καλεσμένους. Συγκεκριμένα στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο διοικητής του ΕΚΑΒ Κώστα Καρακατσιανόπουλος, οι βουλευτές Λάρισας, Άννα Βαγενά, Νίκος. Παπαδόπουλος, Χρήστος Κέλλας, Μαγνησίας Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος, ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστος, οι δημάρχοι Τυρνάβου Παναγιώτης Σαρχώσης, Ελασσόνας Νίκος Ευαγγέλου, δημοτικοί συμβούλοι, ο διοικητής της 5ης ΥΠΕ Θεσσαλίας -Στερεάς Ελλάδας – Εύβοιας Νέστωρας Αντωνίου , ο διοικητής του ΓΝΣ Λάρισας Δημήτρης Λιόλιος, υπηρεσιακοί παραγόντες και εργαζομένοι στο ΕΚΑΒ Θεσσαλίας.

Πηγή: larissanet.gr

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το