Τοπικά

Με 14 συνολικά επιχειρήσεις συμμετέχει και φέτος το Επιμελητήριο Μαγνησίας στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης

Με 14 συνολικά επιχειρήσεις συμμετέχει και φέτος το Επιμελητήριο Μαγνησίας στην 83η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης που εγκαινιάζει στις 8 Σεπτεμβρίου ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.
Ο εκθεσιακός χώρος του Επιμελητηρίου εκτείνεται σε 100 τετραγωνικά μέτρα, εντός του περιπτέρου της ΚΕΕ (περίπτερο 3 stand 15) και σε αυτόν θα εκθέτουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους δεκατέσσερις επιχειρήσεις από τη Μαγνησία και πιο συγκεκριμένα οι εξής:

Α/Α ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ
1 ΓΙΑΝΝΟΥΚΟΥ ΕΛΕΝΗ – DYNAMIC COACHING LAB ΕΙΣΗΓΗΤΡΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ
2 ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΡΕΚΛΙΔΗ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
3 ΒΗΛΑΡΑΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ –

MOLY THE MYTHIC ANTIDOTE

ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΑΦΕΨΗΜΑΤΩΝ ΒΟΤΑΝΩΝ
4 ΓΕΩΡΓΗ ΑΦΡΟΔΙΤΗ – KASELAKI.gr ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΨΕΥΔΟΚΟΣΜΗΜΑΤΩΝ

ΚΑΙ ΣΥΝΑΦΩΝ ΕΙΔΩΝ

5 ΚΡΑΒΑΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΡΩΜΑΤΙΚΑ ΦΥΤΑ
6 ΜΥΛΩΝΑ ΕΥΦΡΟΣΥΝΗ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΑΡΩΜΑΤΙΚΩΝ ΦΥΤΩΝ
7 ΣΠΑΝΟΔΗΜΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΑΦΕΨΗΜΑΤΩΝ ΒΟΤΑΝΩΝ (ΚΕΡΑΛΟΙΦΕΣ-ΣΑΜΠΟΥΑΝ-ΣΠΑΝΙΕΣ ΓΕΥΣΕΙΣ)
8 ΦΩΤΟΥ ΑΙΚΑΤΕΙΝΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΑ ΞΗΡΩΝ ΚΑΡΠΩΝ, ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΒΟΥΤΥΡΟΥ ΞΗΡΩΝ ΚΑΡΠΩΝ
9 Α.ΠΑΣΙΟΥΔΗΣ-Π.ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ Ο.Ε. ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ-ΕΜΠΟΡΙΟ ΕΠΙΠΛΩΝ
10 ΚΑΡΑΛΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΝΤΙΖΟΤΕΧΝΙΚΗ
11 ΜΟΣΧΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΕΠΙΠΛΑ
12 ΣΑΛΙΑΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΞΥΛΙΝΑ ΦΩΤΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΞΥΛΙΝΑ ΜΙΚΡΟΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ, ΚΟΣΜΗΜΑ
13 ΥΙΟΙ ΠΛΑΣΤΑΡΑ Ο.Ε. ΧΥΤΗΡΙΑ
14 ΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ε.Ε. ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΑΠΟΡΡΥΠΑΝΤΙΚΩΝ

Στα εγκαίνια της 83ης ΔΕΘ το Επιμελητήριο Μαγνησίας θα εκπροσωπήσει ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Αριστοτέλης Μπασδάνης, επικεφαλής μελών της Δ.Ε. και Δ.Σ. του Επιμελητηρίου και ο Διευθυντής αυτού.
Στο πλαίσιο της Γενικής Συνέλευσης των Επιμελητηρίων που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου στο χώρο της ΔΕΘ ο κ. Μπασδάνης υπογραμμίζει σε δηλώσεις του ότι κύριο ζητούμενο πρέπει να είναι η άμεση αλλαγή του φορολογικού καθεστώτος για να μπορέσουν να ανακουφιστούν οι επιχειρήσεις.
Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Μπασδάνης σημειώνει ότι «θα περιμένουμε να ακούσουμε ακόμη από τον πρωθυπουργό συγκεκριμένο και κοστολογημένο σχέδιο για τις ιδιωτικοποιήσεις που θα πρέπει να τρέξουν με πιο γρήγορους ρυθμούς και να έχουν στόχευση στη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας. Τα κόκκινα δάνεια και η ρύθμιση οφειλών στους επαγγελματίες, αποτελούν τροχοπέδη για την βιωσιμότητα του επιχειρείν γι’ αυτό και ευελπιστούμε σε αλλαγή πολιτικής στα αρμόδια υπουργεία που μέχρι τώρα μόνο φιλικά δεν ήταν ως προς την επιχειρηματικότητα.
Τέλος, εμείς οι επαγγελματίες περιμένουμε τις μεταρρυθμίσεις που κατά καιρούς εξαγγέλλονται από τις εκάστοτε κυβερνήσεις, αλλά ουδέποτε τις είδαμε να γίνονται πράξεις».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το