Τοπικά

Μαζική η κινητοποίηση της Γραμματείας του ΠΑΜΕ στο Βόλο

11_6_α

Εκατοντάδες εργάτες, άνεργοι, συνταξιούχοι και νέοι συμμετείχαν στη κινητοποίηση του ΠΑΜΕ ενάντια στη νέα αντιλαϊκή συμφωνία που ετοιμάζεται να φέρει η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, στην πλατεία Πανεπιστημίου. Η συγκέντρωση στην ξεκίνησε με χαιρετισμό από τον Σπύρο Βλαχάβα, μέλους της νεοεκλεγείσας Διοίκησης του Συνδικάτου Μετάλλου «Μήτσος Παπαρήγας» και εργαζόμενος στον Λεβεντέρη, ο οποίος μίλησε για τον αγώνα που δίνουν στο χώρο οι εργαζόμενοι ξανά με δίωρες στάσεις εργασίας (αύριο θα είναι η δεύτερη 12:00 – 14:00), αλλά και την καθοριστική συμβολή του Συνδικάτου στην οργάνωση της πάλης απέναντι στην εκ περιτροπής εργασία που τους έχει η εργοδοσία. Μίλησε από καρδιάς για τις βρωμιές και τη λάσπη που εκτοξεύτηκε για το Συνδικάτο Μετάλλου και τις αρχαιρεσίες τονίζοντας ότι υπάρχουν κάποιοι που κάνουν τη δουλειά που τους έχει ανατεθεί.

11_6_β

Στη συνέχεια διαβάστηκε ψήφισμα καταγγελίας καταδίκης της απόφασης των δικαστηρίων της Λάρισας ενάντια σε συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ για την απεργία στη γαλακτοβιομηχανία «Όλυμπος» και απευθύνθηκε κάλεσμα σε όλα τα σωματεία της περιοχής μας να πάρουν αποφάσεις στήριξης των καταδικασθέντων συνδικαλιστών.

Τέλος, η κεντρική ομιλία έγινε από την Εύη Καρυδάκη, μέλος της γραμματείας Μαγνησίας του ΠΑΜΕ.

11_6_γ

Ακολούθησε πορεία στους κεντρικούς δρόμους της πόλης με κεντρικό σύνθημα: «ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ φέρνουν συμφωνία, τσακίζουν το λαό για την πλουτοκρατία»

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το