Τοπικά

Mαζί με τους απεργούς Χαλυβουργούς σωματεία του ΠΑΜΕ Μαγνησίας

unnamed

Δίπλα στους απεργούς Χαλυβουργούς του Βόλου, βρέθηκαν το βράδυ της Πέμπτης κατά την διάρκεια της στάσης εργασίας τους από τις 10 το βράδυ μέχρι τις 2 το πρωϊ, εκπρόσωποι σωματείων του Βόλου που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ, η γραμματεία Μαγνησίας του ΠΑΜΕ και μέλη διοικήσεων ταξικών σωματείων από άλλες πόλεις όπως ο Σωτήρης Πουλικόγιαννης πρόεδρος του συνδικάτου Μετάλλου Αττικής, ο Κώστας Ηλιού εκπρόσωπος του ΠΑΜΕ στην ΠΟΕΜ.
Ο Σωτ. Πουλικόγιαννης σε σύντομο χαιρετισμό του στους απεργούς σημείωσε ότι «βρισκόμαστε όπου κτυπά η καρδιά των προβλημάτων, όπως εδώ στη Χαλυβουργία, διότι υπάρχει η ανάγκη οι εργαζόμενοι να βγουν νικητές, ώστε σιγά- σιγά, το κίνημα να πάρει μπροστά.»
Από την πλευρά του ο Κώστας Στεργίου τόνισε ότι: «τα ταξικά σωματεία βρίσκονται και πάλι αυτό το βράδυ εδώ, έξω από την Πύλη της Χαλυβουργίας στο Βόλο, όπως έκαναν όλες τις προηγούμενες ημέρες και ήδη κάλεσαν και όλα τα άλλα σωματεία, να εκφράσουν την αλληλεγγύη τους, στον δικό σας αγώνα. Διότι ο αγώνας ο δικός σας, είναι και μάχη όλων μας. Ο εργοδότης το μόνο που φοβάται, είναι η ταξική αλληλεγγύη και η ενότητα των εργαζομένων, ώστε να έχουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε ως εργαζόμενοι σε αυτή την μάχη που δίνουμε, μέσα σε αυτόν πόλεμο που έχουν κηρύξει εναντίον μας.»
Επίσης σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε και ο Κώστας Ηλιού, μεταφέροντας την εμπειρία των αγώνων που έχουν γίνει στην Βόρεια Ελλάδα.
Για σήμερα Παρασκευή στις 2.30 το μεσημέρι έχει προγραμματιστεί νέα Γενική συνέλευση των εργαζομένων, για να αποφασίσουν την παραπέρα στάσης τους στα σχέδια του Μάνεση να επιβάλλει την εκ περιτροπής εργασία.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το