Τοπικά

«Μαζί για τον Βόλο»: Είναι αργά για δάκρυα κύριοι της δημοτικής αρχής

Η δημοτική κίνηση «Μαζί για τον Βόλο» κατηγορεί τον Αχ. Μπέο ότι επιθυμεί να αξιοποιήσει το όνομα του Ολυμπιακού Βόλου για απολύτως ιδιωτικά οφέλη και επίσης τον καταγγέλλει για το γεγονός ότι, κατά τη διάρκεια της σημερινής συνέντευξης Τύπου που έδωσε με αφορμή την αθώωσή του για το Koriopolis, δεν αναφέρθηκε στο μείζον πρόβλημα της ΔΕΥΑΜΒ και την νέα κατάσχεση ύψους 1,4 εκατ. ευρώ από την ΕΡΓΗΛ.

Όπως χαρακτηριστικά επισημαίνουν τα στελέχη της δημοτικής κίνησης:
Προξενεί κατάπληξη, ο άνθρωπος που πολέμησε όσο κανείς τον Ολυμπιακό Βόλου κατασκευάζοντας το ΝΠΣ, ο άνθρωπος που καταφέρθηκε όσο λίγοι εναντίον των ιστορικών ομάδων της πόλης μας, να επαίρεται για την αθώωσή του και να επιθυμεί να αξιοποιήσει το όνομα του Ολυμπιακού Βόλου για απολύτως ιδιωτικά οφέλη και αποζημιώσεις!

Άλλωστε, όλοι στην Ελλάδα γνωρίζουν ότι το ποδόσφαιρό μας και τα πρωταθλήματα είναι τα πιο καθαρά του πλανήτη, χωρίς στημένα. Για τον κύριο, η δικαιοσύνη υπάρχει μόνο όταν οι αποφάσεις της τον βολεύουν!
Σήμερα, από άλλη μια σειρά εσκεμμένων(;) χειρισμών η ΕΡΓΗΛ έβαλε χέρι σε άλλο 1,4 εκ στα ταμεία της ΔΕΥΑΜΒ. Αλήθεια, η χαρά της απόδοσης δικαιοσύνης είναι αυτή που δεν επέτρεψε να ειπωθεί στη συνέντευξη ούτε μια κουβέντα για τη ΔΕΥΑΜΒ και τους εργαζόμενους που θα μείνουν απλήρωτοι;

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το