Ελλάδα

Μαύρο στο Mega: Ηθοποιοί, δημοσιογράφοι και παρουσιαστές λένε το δικό τους «αντίο»

Με συγκίνηση, πικρία και πολύ αγάπη αποχαιρέτησαν το Mega ηθοποιοί, δημοσιογράφοι και παρουσιαστές, που εργάστηκαν στο παρελθόν στο κανάλι.
Μόλις έπεσε το μαύρο στις τηλεοπτικές οθόνες, οι άνθρωποι του Mega, έστω κι αν είναι τώρα εκτός σταθμού, έγραψαν το δικό τους αντίο μέσω των social media.
«Σε ευχαριστώ για όλα. Ήσουν το σπίτι μου…μαζί σου έκανα τα όνειρα μου πραγματικότητα…αντίο για πάντα», έγραψε στο Instagram ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Ευγνώμων για όσα έζησε στο σταθμό δήλωσε ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, που αρνείται να αφαιρέσει το σταθμό από την τηλεόρασή του. «Υπάρχει στην καρδιά μου και στις αναμνήσεις μου», έγραψε στο instagram.

Με μεγάλη στενοχώρια αποχαιρέτησε τo Mega ο Νίκος Χατζηνικολάου, που ευχήθηκε να διασωθεί το αρχείο του σταθμού, ενώ εξέφρασε τη στήριξή του στους ανέργους.

«Τίποτα δεν τελειώνει, όλα αλλάζουν μορφή» έγραψε ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, υπενθυμίζοντας ότι η συχνότητα μπορεί να σταμάτησε να εκπέμπει, όμως το Mega ήταν οι άνθρωποι, οι εργαζόμενοι, οι δημιουργοί και οι θεατές, που είναι ακόμη εδώ.

«MEGA ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΟΛΑ!!!», έγραψε μεταξύ άλλων ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

«Αντίο MEGA μου…Ένα πολύ μεγάλο κομμάτι της ζωής μου είναι πάντα συνδεδεμένο μαζί σου», έγραψε η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου.

«Η ζωή αλλάζει δίχως να κοιτάζει τη δικιά σου μελαγχολία», έγραψε στο «αντίο« της η Σμαράγδα Καρύδη.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το