Πολιτισμός

Μαθητική έκθεση φωτογραφίας με τη συμμετοχή εκπαιδευτικών και γονέων

Το Σωματείο Φίλοι Αθανασάκειου Αρχαιολογικού Μουσείου Βόλου και Αρχαιολογικών Χώρων Μαγνησίας και Βορείων Σποράδων, η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας, η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας, η Ένωση Γονέων Βόλου, σε συνεργασία με τη Φωτογραφική Λέσχη Βόλου, προτίθενται να διοργανώσουν Έκθεση Μαθητικής Φωτογραφίας, στην οποία μπορούν να συμμετέχουν με τους ίδιους όρους, εκπαιδευτικοί και γονείς, με θέμα «Πλατείες και κρήνες». Σημεία αναφοράς του τόπου μας. Ματιά στην Παράδοση και τον Πολιτισμό».

Κάθε σχολείο μπορεί να υποβάλει από ένα έως 10 έργα συνολικά το ανώτερο, αποτυπώνοντας διαφορετικά μνημεία τα οποία αναδεικνύουν την πολιτιστική ταυτότητα της περιοχής μας. Στην έκθεση γίνονται δεκτές φωτογραφίες που δεν έχουν υποστεί ηλεκτρονική επεξεργασία ή που έχουν υποστεί επεξεργασία σε τέτοιο βαθμό που δεν παραποιούν την πραγματικότητα. Οι διαστάσεις της φωτογραφίας θα είναι 20×30 εκατοστά και θα υπάρξει έγκαιρη ενημέρωση, εάν θα υποβληθούν με απλή κορνίζα, ή χωρίς κορνίζα. Γίνονται δεκτές έγχρωμες και ασπρόμαυρες φωτογραφίες.

Οι φωτογραφίες θα πρέπει να έχουν φτάσει στους διοργανωτές έως 20 Νοεμβρίου 2019. Οι συμμετοχές υποβάλλονται στα Γραφεία Σχολικών Δραστηριοτήτων της ΔΔΕ και της ΔΠΕ.
Παρακαλούνται οι διευθυντές των σχολικών μονάδων να ενημερώσουν τον Σύλλογο Διδασκόντων και να κοινοποιήσουν στο Γραφείο Σχολικών Δραστηριοτήτων τα ονόματα των εκπαιδευτικών που επιθυμούν να συμμετέχουν ([email protected] ή [email protected], τηλέφωνο προέδρου του σωματείου 6932225382 Κερασία Μπαρτζιώκα).

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το