Τοπικά

Μαθητές του 7ου ΓΕΛ Βόλου με διακρίσεις σε αθλήματα – Συνδυάζουν με επιτυχία προπόνηση και διάβασμα 

Σημαντικές ήταν οι διακρίσεις των μαθητών του 7ου ΓΕΛ Βόλου στους σχολικούς αγώνες, αλλά και στα πανελλήνια πρωταθλήματα αποδεικνύοντας πως οι έφηβοι της πόλης έχουν έφεση στον αθλητισμό και μέσα από τη συνεχή προπόνηση σημειώνουν επιτυχίες.
Πιο αναλυτικά έξι μαθητές του 7ου ΓΕΛ Βόλου σημείωσαν τις εξής επιτυχίες:
Άσπα Γιάννου Γ1: 1η θέση στην τετράκωπο, 2η θέση στην οκτάκωπο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας.
Κων/νος Ψαρράς Β4: 2η θέση στην οκτάκωπο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας.
Αγαθή Βλάχου A4: 3η θέση στα 100 μ. πεταλούδα στο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα Κολύμβησης.
Διαμαντής Πανταζής Α2: Στην Ενόργανη Γυμναστική (κρίκοι) στο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα 2η θέση στο μονόζυγο.
Νίκος Σανίδας Β3: 3η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα tae kwo-do.
Κατερίνα Κόκκαλη Β1: 3η θέση στο άλμα εις τριπλούν στο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα.

Ο Διαμαντής Πανταζής άρχισε να ασχολείται με την ενόργανη γυμναστική από την ηλικία των πέντε ετών. Δραστηριοποιείται μέσα από τον Γυμναστικό Σύλλογο Βόλου και, όπως αναφέρει, του αρέσει να διασκεδάζει με τους φίλους για να ξεκουράζεται από την προπόνηση. Όνειρό τους είναι να σπουδάζει ως μηχανικός αεροσκαφών στην Αεροπορία χωρίς βέβαια να εγκαταλείψει την προπόνηση.

Νίκος Πανταζής

Από την πλευρά του ο Κώστας Ψαρράς ανέφερε πως ξεκίνησε να ασχολείται με το άθλημα της κωπηλασίας από την Β’ Τάξη Γυμνασίου και μέσω του ΟΕΑ-ΝΑΒ. Αναφορικά με τους αγώνες που διακρίθηκε, είπε πως «στο αγώνισμά μου υπήρχε ένας ευγενής ανταγωνισμός με οκτώ βάρκες, ενώ αντίπαλοι ήταν δύο από τους μεγαλύτερους συλλόγους».

Κώστας Ψαρράς

Παίρνοντας τον λόγο η Κατερίνα Κόκκαλη επισήμανε πως ξεκίνησε να ασχολείται με τον στίβο στην Ε’ Τάξη Δημοτικού μέσω του Γυμναστικού Συλλόγου και της Νίκης Βόλου. Αγωνιζόταν στο άλμα εις μήκος, ενώ στην Α’ Τάξη Λυκείου ξεκίνησε το τριπλούν.

Κατερίνα Κόκκαλη

Στόχος της είναι η εισαγωγή στη Γυμναστική Ακαδημία ή τις Στρατιωτικές Σχολές, ενώ τον περισσότερο χρόνο της ασχολείται με τον αθλητισμό. «Προπονούμαι αρκετές ώρες ενώ υπάρχει συνδυασμός με τα μαθήματα στο σχολείο».
Από τη Δ’ Τάξη Δημοτικού ασχολείται με την κολύμβηση μέσω του ΝΟΒΑ η Αγαθή Βλάχου. Σχετικά με τις σπουδές σκέπτεται να ασχοληθεί με την επιστήμη της βιολογίας ή της Χημείας. Αγαπά τα οδοιπορικά στη φύση, τις ξένες γλώσσες και την τέχνη.

Αγαθή Βλάχου

Ο Νίκος Σανίδας παίζει ταεκβοντο από την ηλικία των έξι ετών με τον Νίκομαχο Βόλου. Σχολιάζοντας τον ανταγωνισμό που υπήρξε στους αγώνες, είπε πως ήταν πολύ μεγάλος, καθώς συμμετείχαν 40 αθλητές από όλη την Ελλάδα, ενώ συμπλήρωσε πως θα ήθελε να σπουδάσει στη Γυμναστική Ακαδημία.
Η Άσπα Γιάννου άρχισε να ασχολείται με την κωπηλασία από την Γ’ Τάξη Γυμνασίου. Όπως τόνισε, της αρέσει να παρακολουθεί αγώνες βόλεϊ, ενώ θα ήθελε να σπουδάσει είτε στα ΤΕΦΑΑ είτε στα ναυτιλιακά.

Άσπα Γιάννου
Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το