Τοπικά

Μαθητές του Δημοτικού Τσαγκαράδας παρακολούθησαν live τη «σύγκρουση» Τσίπρα-Μητσοτάκη στη Βουλή

Στα θεωρεία της Βουλής παρακολουθώντας μάλιστα τη μετωπική σύγκρουση των κ.κ. Τσίπρα-Μητσοτάκη βρέθηκαν χθες οι 20 μαθητές του «Νανοπούλειου» Δημοτικού Σχολείου Τσαγκαράδας συνοδευόμενοι από τρεις εκπαιδευτικούς.

Το Δημοτικό πραγματοποίησε προγραμματισμένη επίσκεψη στη Βουλή και είχαν την τύχη να παρακολουθήσουν τη συζήτηση σε πολύ θερμό τόνο μεταξύ των αρχηγών των κομμάτων για τη διαπλοκή και τη διαφθορά.
Τους μαθητές υποδέχτηκαν στη Βουλή βουλευτές του Νομού Μαγνησίας και στη συνέχεια κατευθύνθηκαν στα θεωρεία απ’ όπου για 40 και πλέον λεπτά παρακολουθήσαν τη συνεδρίαση της Βουλής και μάλιστα σε μια ιδιαίτερη ημέρα, αφού κυριάρχησαν πολύ υψηλοί τόνοι μεταξύ των κ.κ. Τσίπρα-Μητσοτάκη.
Τους μαθητές καλωσόρισε ο πρόεδρος της Βουλής κ. Βούτσης και αξίζει να τονιστεί πως ήταν το μοναδικό σχολείο που παρευρισκόταν εκείνη την ώρα.
«Οι μαθητές έμειναν ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι από την παρουσία τους στη Βουλή και θέλουν να ξαναπάνε» τόνισε η διευθύντρια του Δημοτικού Τσαγκαράδας κ. Δήμητρα Σαλταγιάννη, ενώ πρόσθεσε πως «επειδή εκείνη την ώρα ήταν σε εξέλιξη η συζήτηση στη Βουλή για τη διαφθορά και τη διαπλοκή, μας συνέστησαν να μην επευφημούμε, ούτε να χειροκροτούμε ή να αποδοκιμάζουμε. Και πραγματικά ήταν κάτι ξεχωριστό τα όσα είδαν οι μαθητές, αφού ο διάλογος μεταξύ των πολιτικών αρχηγών ήταν ιδιαίτερα έντονος και ζωντανός. Εμείς παρακολουθήσαμε την ομιλία τόσο του πρωθυπουργού, όσο και του κ. Μητσοτάκη. Μάλιστα γονείς και παππούδες των παιδιών μάς είδαν μέσα από τους τηλεοπτικούς δέκτες».
Στη Βουλή βρέθηκαν 20 μαθητές των Ε’ και ΣΤ’ Τάξεων που τους συνόδευσαν εκτός από τη διευθύντρια κ. Δήμητρα Σαλταγιάννη και οι δύο δάσκαλοι κ.κ. Αθανάσιος Σιούρας και Κωνσταντίνος Συμεών.
Η μαθήτρια της ΣΤ’ Τάξης Εύα Ρηγάκη τόνισε πως ήταν πολύ όμορφη εμπειρία για τους μαθητές η παρουσία τους εκεί και θα ήθελε να βρεθεί ξανά στη Βουλή, αλλά αυτή τη φορά σε ώρα διαδήλωσης. Μάλιστα της έκανε εντύπωση το γεγονός πως ο πρωθυπουργός έλεγε και αστεία.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το