Αθλητισμός

Μαθήματα ιστιοπλοΐας στον Βόλο

Την έναρξη νέας σειρά μαθημάτων για την ιστιοπλοΐα ανοικτής θαλάσσης στην πόλη του Βόλου προγραμματίζει η himera sailing school σε συνεργασία με τον ΙΟΒΑΘ, το Σαββατοκύριακο 13-14/5 με τμήματα κυβερνητών, refresh group, skippers group και αγωνιστικής δραστηριότητας.
Παράλληλα θα πραγματοποιηθούν δύο ενημερωτικές συναντήσεις στα γραφεία του ομίλου, Ιάσονος 141-4ος,τη Δευτέρα 8/5 και Τετάρτη 10/5 δίνοντας την δυνατότητα στους ενδιαφερόμενους να επισκεφθούν τα γραφεία του ομίλου οποιαδήποτε ώρα από 20.00 ως 22.00. με στόχο την ενημέρωση τους από τους εκπαιδευτές της σχολής, σχετικά με το πρόγραμμα των τμημάτων και επιπλέον πληροφορίες,.
Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να παρευρεθούν σε μια από τις ενημερωτικές συναντήσεις, τόσο για την δική τους πληρέστερη ενημέρωση όσο και για τον καλύτερο καταρτισμό των τμημάτων.
Παράλληλα οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αντλήσουν πληροφορίες στο:http://www.himera-sailing.gr/ekpaideush και να επικοινωνήσουν με τους υπευθύνους στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: [email protected] και στο τηλέφωνο 6974591192.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το