Αθλητισμός

Μαθαίνουν τα μυστικά του πόλο στο καμπ που διοργανώνει ο Βόλος Υδατοσφαίριση-Κολύμβηση

Σε εξέλιξη βρίσκεται το καλοκαιρινό καμπ πόλο για παιδιά που έχουν γεννηθεί από το 2008 έως το 2012, το οποίο διοργανώνει ο Βόλος Υδατοσφαίριση-Κολύμβηση. Αυτό λαμβάνει χώρα καθημερινά, από τις 9 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι, στις εγκαταστάσεις του κολυμβητηρίου Νέας Ιωνίας «Βασίλης Πολύμερος». Άρχισε την 1η Ιουλίου και θα ολοκληρωθεί αύριο Παρασκευή.

Μετέχουν δεκάδες παιδιά που έχουν τη δυνατότητα να ανακαλύψουν τις τεχνικές και τα μυστικά του αθλήματος της υδατοσφαίρισης από εξειδικευμένους προπονητές. Μέσα από το καμπ επιδιώκεται να γνωρίσουν συνοπτικά το ωραίο άθλημα της υδατοσφαίρισης, στο οποίο η πόλη του Βόλου έχει μεγάλη παράδοση, ενώ και ο Βόλος Υδατοσφαίριση-Κολύμβηση είναι σωματείο που δίνει μεγάλο βάρος στα τμήματα υποδομών.

Σωστό κολύμπι, αντίληψη, υπακοή, συνεργασία και ομαδικότητα είναι μερικά από τα συστατικά της επιτυχίας και οι προπονητές του συλλόγου προσπαθούν να τα μεταδώσουν στα παιδιά, έχοντας βοήθεια και από αθλητές της ανδρικής και της εφηβικής ομάδας. Καθημερινά, γίνονται διάφορα παιχνίδια στο νερό, όπως πόλο με σωσίβια, αλλά και αγώνας υπό κανονικές συνθήκες. Επίσης, υπάρχει ενημέρωση και πρόγραμμα αθλητικής διατροφής από την διατροφολόγο της ομάδας Κατερίνα Παππά.

Σημειώνεται πως όλα τα παιδιά θα αξιολογηθούν από τους υπεύθυνους προπονητές και τα τέσσερα πρώτα θα επιβραβευτούν με σημαντικά έπαθλα. Το πρώτο είναι τρεις μήνες δωρεάν συμμετοχής, συν μια μπάλα water polo training, συν γυαλιά ηλίου. Το δεύτερο έπαθλο είναι δύο μήνες δωρεάν συμμετοχής, συν μια μπάλα water polo training, συν γυαλιά ηλίου. Το τρίτο έπαθλο είναι ένας μήνας δωρεάν συμμετοχής, συν μια μπάλα water polo training, συν γυαλιά ηλίου, ενώ το τέταρτο έπαθλο είναι 15 ημέρες δωρεάν συμμετοχής. Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε ότι σε κάθε παιδί δόθηκε ένα t-shirt ως δώρο, ενώ καθημερινά προσφέρεται χυμός.

Στον Βόλο ο μικρός τελικός της Α2 Ανδρών
Μετά από κλήρωση που έγινε στα γραφεία της ΚΟΕ, ο μικρός τελικός της Α2 Ανδρών ανάμεσα στον Βόλο και τον ΟΦΘ θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή στις 6 μ.μ., στην ανοιχτή πισίνα του ΕΑΚ Βόλου.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το