Τοπικά

Ματαιώθηκαν και σήμερα οι πλειστηριασμοί στο Ειρηνοδικείο Βόλου

Ματαιώθηκαν οι πέντε από τους έξι πλειστηριασμούς ακινήτων που ήταν προγραμματισμένοι να διενεργηθούν σήμερα στο Ειρηνοδικείο Βόλου, ενώ ο έκτος ακυρώθηκε μετά από συμφωνία του ιδιοκτήτη του ακινήτου με την τράπεζα για τις οφειλές του. Η διαδικασία των πλειστηριασμών δεν προχώρησε μετά από νέα κινητοποίηση της Κίνησης Πολιτών ενάντια στους πλειστηριασμούς και τις κατασχέσεις, που εμπόδισαν για μια ακόμη φορά την είσοδο των συμβολαιογράφων στα δικαστήρια.

Συγκεκριμένα, οι έξι πλειστηριασμοί αφορούσαν:
-Τριώροφη οικοδομή 355 τ.μ. ιδιοκτησίας ιδιώτη, σε περιοχή του ανατολικού Πηλίου, με επισπεύδουσα τράπεζα και με τιμή πρώτης προσφοράς 150.585 ευρώ.
-Αγροτεμάχιο έκτασης 20 περίπου στρεμμάτων στην ευρύτερη περιοχή του Βόλου, με την επίσπευση τράπεζας, ιδιοκτησίας ΑΕ, με τιμή πρώτης προσφοράς 82.000 ευρώ.
-Διαμέρισμα, ιδιοκτησίας ιδιώτη, με επίσπευση τράπεζας, με τρεις θέσεις στάθμευσης και τέσσερις αποθήκες στον Βόλο, με τιμή πρώτης προσφοράς μόνον για το διαμέρισμα 358.000 ευρώ.
-Αγρός στην ευρύτερη περιοχή του Βόλου, έκτασης 4.557 τ.μ., με μεταλλικό βιοτεχνικό κτίριο εμβαδού 600 τ.μ. εντός του αγρού, στην ευρύτερη περιοχή του Βόλου, ιδιοκτησίας ιδιώτη, με την επίσπευση τράπεζας, με τιμή πρώτης προσφοράς 235.000 ευρώ.
-Τρία διαμερίσματα στον Βόλο, ιδιοκτησίας ιδιώτη, με επίσπευση τράπεζας, το πρώτο εμβαδού 157 τ.μ. με τιμή πρώτης προσφοράς 96.000 ευρώ, το δεύτερο 81 τ.μ. με τιμή πρώτης προσφοράς 52.000 ευρώ και το τρίτο 71 τ.μ. με τιμή πρώτης προσφοράς 43.000 ευρώ.
-Τμήμα οικοπέδου με οικοδομή, εμβαδού 143 τ.μ., ιδιοκτησίας ιδιώτη, με επίσπευση τράπεζας, με τιμή πρώτης προσφοράς 63.000 ευρώ.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το