Τοπικά

Μαρίνα Χρυσοβελώνη: “Πιο Μπέος…πεθαίνεις”

“Δεν μας απάντησε τίποτε συγκεκριμένο, μόνο ύβρεις… ” τονίζεται σε ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο της υφυπουργού Εσωτερικών Μαρίνας Χρυσοβελώνη απαντώντας σε πρωινή ανακοίνωση του Αχ. Μπέου για την υπόθεση της ΕΡΓΗΛ.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση από το γραφείο της κ. Χρυσοβελώνη:

“Διαβάσαμε σήμερα το δελτίο ύβρεων και βίαιου λόγου του κ. Μπέου, εναντίον της Υφυπουργού Εσωτερικών και υποψήφιας βουλευτή του «ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία», κ. Μ. Χρυσοβελώνη.

Τρεις παρατηρήσεις:
1) το δικό μας δελτίο τύπου με ημερομηνία 12|06|19 ανέφερε – με αποδείξεις – πολύ συγκεκριμένα πράγματα για βαριές ευθύνες της δημοτικής αρχής Μπέου στην υπόθεση της «ΕΡΓΗΛ ΑΤΕ – ΔΕΥΑΜΒ» την οποία διαχειρίστηκε μόνος του, με δικές του αποκλειστικά αποφάσεις, τα τελευταία πέντε χρόνια.
Γι’ αυτές τις ευθύνες δεν μας απάντησε τίποτε συγκεκριμένο, μόνο ύβρεις…

2) το δικό μας δελτίο τύπου έγραφε πολύ συγκεκριμένα ΘΕΤΙΚΑ νούμερα (σ.σ.: Γενικό Σύνολο χρηματοδοτήσεων από το Υπουργείο Εσωτερικών στο οποίο υπηρετεί ως Υφυπουργός η Μ. Χρυσοβελώνη, προς τον Δήμο και την ΔΕΥΑ Βόλου: 7.473.193 εκατομμύρια ευρώ κατά την τελευταία χρονιά, Ιούλιος 2018 – Ιούνιος 2019).
Αντίθετα ο κ. Μπέος δεν μας απάντησε αν οι ψευτο-ηρωισμοί του στην υπόθεση ΕΡΓΗΛ ΑΤΕ θα στοιχήσουν εξαψήφιο ή και επταψήφιο νούμερο σε ευρώ, πλέον των παλαιών χρεών, τα οποία θα πληρώσουν οι πολίτες του Βόλου και οι εργαζόμενες/-οι της ΔΕΥΑΜΒ, σε τόκους, δικαστικές δαπάνες, κυρώσεις, εργατοώρες και επισφάλεια εργασίας.

Για όλα αυτά δεν μας απάντησε τίποτε συγκεκριμένο, μόνο ύβρεις…

3) Στην ιστορία της πολιτικής έχουν περάσει πολλοί που με θεάματα αλλά και θεατρινισμούς, εκμεταλλεύτηκαν καιροσκοπικά δύσκολες εποχές και την παροδική «κουλτούρα» των κρίσεων. Μπορεί να ψηφίσθηκαν, ακόμη και να υπερψηφίσθηκαν, έναντι άλλων που καίτοι είχαν ουσιαστική παρουσία, δεν εκλέγονταν. Όμως στο τέλος, πάντοτε απορρίπτονταν θεαματικά και ξεγράφονταν από την μνήμη και την ιστορία ως επιζήμιοι για τον τόπο και τους ανθρώπους του. Συνεπώς, είναι καλό να μάθει ο κ. Μπέος ότι στην πολιτική, αντίθετα από το «σκοτάδι», τελικά δεν έχει καμία σημασία το «τι έκανες», αλλά το «πως το έκανες».
Ο κ. Μπέος βρίσκεται στην φάση της Άτης (τύφλωση). Ας μην ανησυχεί, η Νέμεσις θα έρθει μαζί με τον «ακριβό λογαριασμό» από την παρουσία του στα κοινά, και από κοντά θα ακολουθεί η Τίσις (τιμωρία), ως συνέπεια των διαρκών Ύβρεων του”.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το