Τοπικά

Μαρίνα Χρυσοβελώνη κατά Νομαρχιακής ΣΥΡΙΖΑ: Δεν παρείχε στήριξη στον Ι. Αποστολάκη και αυτό λειτούργησε αρνητικά

Την ενόχλησή της για την ανακοίνωση της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με την οποία ο συνδυασμός του Ιάσονα Αποστολάκη στις εκλογές για τον Δήμο Βόλου δεν κατάφερε να πείσει ότι έχει μια διαφορετική πρόταση διοίκησης του Δήμου Βόλου, εξέφρασε η υποψήφια βουλευτής Μαρίνα Χρυσοβελώνη μιλώντας σήμερα στην τηλεόραση του ASTRA. Η κ. Χρυσοβελώνη κατηγόρησε τη Νομαρχιακή Επιτροπή ότι, όχι μόνο δεν παρείχε τη στήριξη που έπρεπε στον Ιάσονα Αποστολάκη, αλλά έβλαψε γενικότερα τον χώρο με την πολεμική στάση που υιοθέτησε.

Συγκεκριμένα δήλωσε:

Με ενόχλησε η ανακοίνωση που εξεδόθη και δεν ήταν η μεταχείριση που έπρεπε να έχουν απέναντι στον Ιάσονα Αποστολάκη. Ο Ιάσονας εξελέγη και είναι ένας νέος άνθρωπος που έβαλε την ορμή της νεότητας και τον χρόνο του. Δεν υπήρξε η βοήθεια που έπρεπε να υπάρξει, στο ψηφοδέλτιο.

Η Νομαρχιακή έπρεπε να παρέχει στήριξη. Ο κόσμος βλέπει την πολεμική και λειτουργεί αυτή η στάση αποτρεπτικά για εγγραφές στον χώρο. Ήταν ηρωϊκή η απόφαση του Ιάσονα να μπει μπροστά. Αυτή η ανακοίνωση βάλει και εναντίον των 130 ανθρώπων που ήταν υποψήφιοι και δώσανε τον εαυτό τους, όταν ένα κόμμα κάνει τέτοιου είδους ανακοινώσεις και ακολουθεί τακτικές επιζήμιες.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το