Τοπικά

Μαρίνα Χρυσοβελώνη εναντίον Δωροθέας Κολυνδρίνη για μια ανακοίνωση που δεν εκδόθηκε ποτέ

Χρυσοβελωνη
Αιχμές εναντίον της αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας Δωροθέας Κολυνδρίνη άφησε σήμερα η υφυπουργός Μαρίνα Χρυσοβελώνη για την έκδοση ανακοίνωσης, όπως η ίδια ισχυρίζεται, με θέμα τη συνάντηση με τον Υπουργό Υποδομών Χρ. Σπίρτζη. Παρότι η Δ. Κολυνδρίνη δεν εξέδωσε ποτέ σχετική ανακοίνωση, η Μ. Χρυσοβελώνη διαμαρτύρεται για το γεγονός ότι δεν έγινε αναφορά στη δική της παρουσία στη συνάντηση.
«Σ’ αυτό τον νομό κάποια στιγμή πρέπει να μάθουμε να συνεργαζόμαστε και τα θέματα που αφορούν την περιοχή μας δεν πρέπει να γίνονται πεδίο κομματικών αντιπαραθέσεων», δήλωσε η Μ. Χρυσοβελώνη μιλώντας σήμερα στην «Θ» TV.
Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε:
«Η κ. Κολυνδρίνη επισκέφθηκε τον κ. Σπίρτζη. Αυτό όμως που ξέχασε να πει, και δεν ξέρω και για ποιο λόγο, είναι ότι ήμουν παρούσα και εγώ σε όλη τη διάρκεια του ραντεβού. Επίσης από την πλευρά του κ. Σπίρτζη ανατέθηκε το θέμα των πλημμυριόπληκτων περιοχών της Μαγνησίας σε εμένα, παρότι δεν ανήκει στον κύκλο των αρμοδιοτήτων μου, για να κινήσω όλες εκείνες τις διαδικασίες οι οποίες απαιτούνται προκειμένου να αποκατασταθούν όλες εκείνες οι φθορές που προκλήθηκαν .
Η κ. Κολυνδρίνη θα όφειλε να το είχε αναφέρει, αν μη τι άλλο, στο δικό του το γραφείο έχει ανατεθεί όλος ο χειρισμός της υπόθεσης
Θα μιλάμε για επιτυχία ή αποτυχία όταν όλη αυτή η διαδικασία έρθει σε ένα τέλος. Θα έπρεπε για λόγους ηθικής τάξεως να έχει γίνει αυτή η αναφορά. Ας θεωρήσουμε ότι ήταν ένα λάθος και όχι μια σκόπιμη ενέργεια».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το