Παραπολιτικά

Η Μαρίνα Χρυσοβελώνη απαντά σε σχόλιο για το έργο της ηλεκτροκίνησης

Η Υφυπουργός Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων Μαρίνα Χρυσοβελώνη διαμαρτύρεται για σχόλιο της e-thessalia.gr, σύμφωνα με το οποίο διεκδικεί «δάφνες» για τον εαυτό της όσον αφορά το έργο της ηλεκτροκίνησης.

Όπως χαρακτηριστικά επισημαίνει:
«Αναφορικά με το σχόλιό σας σχετικά με το έργο της ηλεκτροκίνησης Βόλου – Λάρισας σας παραπέμπω στο περιεχόμενο του δελτίου τύπου που εξέδωσα, στο οποίο γίνεται ρητή αναφορά – πέραν των άλλων που συνέβαλαν – και στους Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας με τους οποίους διατηρώ άριστες σχέσεις και έχω εξαιρετική συνεργασία. Και το σημαντικότερο; Αν είχατε μπει στον κόπο να αναγνώσετε πιο προσεκτικά το δελτίο τύπου, θα διαπιστώνατε ότι περιείχε εκτενή αναφορά που παρείχε για το συγκεκριμένο θέμα η ΕΡΓΟΣΕ».

Αντί άλλης απάντησης, παραθέτουμε αυτούσια αποσπάσματα από το Δελτίο Τύπου που η ίδια έστειλε:
«…Στα υπερεικοσετή πλέον αιτήματα των φορέων της περιοχής δεν είχε ποτέ κανείς ανταποκριθεί. Μετά από πρωτοβουλία και συντονισμένες ενέργειας της Υφυπουργού Υποδομών Μεταφορών & Δικτύων κ. Χρυσοβελώνη … Σε σχετικές συσκέψεις με τη συμμετοχή της Υφυπουργού Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων κ. Χρυσοβελώνη,..».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το