Τοπικά

Μαρίνα Χρσυοβελώνη: Προχωράμε δυναμικά για το καλό των πολιτών της Μαγνησίας

Η υφυπουργός Εσωτερικών και υποψήφια με τον ΣΥΡΙΖΑ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ κ. Μαρίνα Χρυσοβελώνη επισκέφθηκε χθες τις Τοπικές Μονάδες Υγείας Αγριάς και Ιωλκού.
Οι τοπικές μονάδες υγείας είναι οι πρώτες δομές παροχής Πρωτοβάθμιας Περίθαλψης που δημιουργήθηκαν στην Μαγνησία με εξαιρετικά έως τώρα αποτελέσματα. Η παρουσία των ΤΟΜΥ στις περιοχές αυτές της Μαγνησίας είναι εξαιρετικά σημαντική, αφού αφενός παρέχεται η δυνατότητα στους κατοίκους του Αγίου Νικολάου να προσφεύγουν εκεί για δωρεάν πρωτοβάθμια περίθαλψη και για συνταγογράφηση και αφετέρου αποσυμφορούνται τα εξωτερικά ιατρεία του Νοσοκομείου Βόλου.

Παράλληλα η κ. Χρυσοβελώνη συναντήθηκε με το Διοίκηση του Αστικού ΚΤΕΛ Βόλου όπου και τους συνεχάρη για τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες που προσφέρουν στους πολίτες, για τον επαγγελματισμό τους και την ανθρωπιά τους. Βασικοί άξονες της συζήτησης ήταν ζητήματα καθημερινότητας που αντιμετωπίζουν, η κυκλοφοριακή αποσυμφόρηση του κέντρου της πόλης, η αναβάθμιση των υπηρεσιών μετακίνησης και η αύξηση της επισκεψιμότητας.

Στη συνέχεια επισκέφτηκε το Δημαρχείο του Βόλου όπου συνομίλησε με τους υπαλλήλους καθώς και την έκθεση καλλιτεχνών στο ΔΙΕΚ της πόλης.
Το απόγευμα επισκέφθηκε την περιοχή της Αγριάς και το Βελεστίνο όπου μαζί με τους συνυποψήφιους του ΣΥΡΙΖΑ μίλησαν σε καφετέρια της περιοχής.


Κλείνοντας η κ. Χρυσοβελώνη παρακολούθησε την συναυλία της Ελένης Τσαλιγοπούλου σε συνεργασία με το βολιώτικο μουσικό σύνολο ΙΩΝΙΑ, με σκοπό την ενίσχυση του Ειδικού Σχολείου Αγριάς για την ανακαίνισή του.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το