Τοπικά

Mαρία Σαμαρά: Θα εργαστούμε σκληρά για την πρόοδο του τόπου μας

Σε μήνυμά της στο πλαίσιο της ορκωμοσίας του δημοτικού συμβουλίου Ζαγοράς-Μουρεσίου που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 29 Αυγούστου η επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης και της δημοτικής παράταξης «Κίνηση ενότητας» Μαρία Σαμαρά τόνισε τα εξής:

«Η δημοτική μας παράταξη η ‘Κίνηση Ενότητας’ από την θεσμική θέση της μείζονος μειοψηφίας θα σταθεί στο ύψος των περιστάσεων ασκώντας υπεύθυνη, συστηματική δημιουργική και έντιμη αντιπολίτευση με στόχο πάντοτε το συμφέρον και το καλό του τόπου.
Με ανθρώπους που έχουν γνώση και εμπειρία, μεράκι και αγάπη για τον τόπο, η παράταξή μας θα αποδείξει για ακόμη μια φορά στην πράξη ότι βρίσκεται στο πλευρό του δημότη.
Με σχέδιο, προτάσεις και θέσεις είμαστε έτοιμοι να καταθέσουμε το πρόγραμμα μας για ένα σύγχρονο, λειτουργικό και αποτελεσματικό δήμο.
Με ευθύνη και σεβασμό απέναντι στους δημότες !!!


Δεν θα συμβιβαστούμε, δεν θα κάνουμε εκπτώσεις στις αξίες και τα ιδανικά μας και δεν θα ανταλλάξουμε την ψήφο των δημοτών μας με θέσεις και αξιώματα.
Θα εργαστούμε σκληρά, έντιμα, χωρίς σκοπιμότητες, μακριά από κάθε ιδιοτέλεια ή προσωπικό συμφέρον.
Για εμάς η ειλικρίνεια και η εμπιστοσύνη απέναντι στους δημότες και τις δημότισσες είναι η πυξίδα ενός σύγχρονου πολιτικού ήθους με το οποίο θα πορευθούμε.
Για μας η εκλογική μάχη ανήκει στο παρελθόν.
Κοινός σκοπός, , για όλους δεν είναι άλλος από το κοινό καλό και την από κοινού προσπάθεια για την αναπτυξιακή πορεία αυτού του τόπου.
Η αυτοδιοίκηση σήμερα, πρέπει να αναζητήσει και να βρεί νέους δρόμους, να απαντήσει στα ζητήματα των καιρών, να ξεπεράσει τον κακό της εαυτό και τις προκαταλήψεις , και να δει κατάματα το μέλλον.

Να τολμήσει και να εγκαταλείψει δοκιμασμένες κακές πρακτικές.
Η Αυτοδιοίκηση σε κεντρικό επίπεδο οφείλει να εγκαταλείψει μικροκομματικούς σχεδιασμούς και να αντιμετωπίσει τα προβλήματα, σκύβοντας στα ζητήματα των δήμων και ιδιαίτερα των ορεινών μειονεκτικών όπως ο δικός μας.
Σας βεβαιώνω ότι η προσπάθεια όλων μας θα είναι άοκνη, συνεχής χωρίς σκοπιμότητες και πάντα στην αρχή της εντιμότητας, της δικαιοσύνης και της συνετής διοίκησης.
Για τα επόμενα τέσσερα χρόνια η «Κίνηση Ενότητας» θα είναι η φωνή των πολιτών, η παράταξη που με εντιμότητα και υπευθυνότητα θα αναδεικνύει τα ζητήματα όλων των χωριών και όλων των δημοτών.
Και αυτό τον ρόλο θα υπηρετήσουμε με αποφασιστικότητα τόσο μέσα στα δημοτικά συμβούλια όσο και στις συνελεύσεις και συναντήσεις με κατοίκους.
Ο αγώνας συνεχίζεται με όλους τους δημοτικούς συμβούλους, τους προέδρους των κοινοτήτων, τα μέλη των συμβουλίων και όλους όσους πιστεύουν στο σχέδιό μας για το Δήμο που αξίζουμε.
Καλή θητεία και δύναμη σε όλους».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το