Τοπικά

Mαρία Σαμαρά: Εντονη φημολογία για διασπάθιση 70.000 ευρώ για την πυρασφάλεια στον Δήμο Ζαγοράς -Μουρεσίου

Έχει περάσει αρκετός καιρός από τότε που η Δημοτική Αρχή Ζαγοράς-Μουρεσίου έλαβε ως χρηματοδότηση από το αρμόδιο υπουργείο το ποσό των 70.000 ευρώ για την αντιμετώπιση της πυρασφάλειας και όπως δηλώνει σε ανακοίνωσή της η επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Κίνηση Ενότητας» Μαρία Σαμαρά τα ερωτήματα και οι απορίες πολιτών και αιρετών είναι, πώς αξιοποιήθηκαν αυτά τα χρήματα, καθώς υπάρχει έντονη η φημολογία για διασπάθιση των πόρων αυτών.
Αναλυτικά η ανακοίνωσή της:
«Προς το παρόν αυτό που ακούγεται, είναι κάποιες παρεμβάσεις στα καλντερίμια. Το ποσό όμως που έχει δαπανηθεί σε καμία δεν ανταποκρίνεται σε πραγματικό έργο !!!
Παρεμβάσεις στα καλντερίμια ακούμε και αποτελέσματα δεν βλέπουμε, καθώς και για την κατάσταση στα ξεχωριστά αυτά τοπόσημα του Ανατολικού Πηλίου οι διαμαρτυρίες του κόσμου για εγκατάλειψη είναι συνεχείς και έντονες !!!
Στην πρόσφατη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής καλέσαμε τη Δημοτική Αρχή Ζαγοράς-Μουρεσίου να μας εξηγήσει αναλυτικά, με την κατάθεση ενταλμάτων, πού πήγαν τα 70.000 ευρώ για την πυρασφάλεια.
Αν και πώς αξιοποιήθηκαν, σε ποιους τομείς διοχετεύτηκαν. Δημιουργήθηκαν οι κατάλληλες υποδομές; Αγοράστηκαν εξοπλισμοί; Αναβαθμίστηκε ο στόλος των οχημάτων ? Τι επιτέλους έγινε;
Συγχρόνως για λόγους χρηστής οικονομικής διαχείρισης και διαφάνειας πόροι που έρχονται από το Κράτος στην Τοπική Αυτοδιοίκηση θα πρέπει να αξιοποιούνται αποκλειστικά για το δημόσιο συμφέρον και όχι για αλλότριους σκοπούς.
Η «Κίνηση Ενότητας» αναδεικνύει το ζήτημα των πόρων για την πυρασφάλεια και αναμένουμε απαντήσεις από τη Δημοτική Αρχή».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το