Τοπικά

Μαρία Σαμαρά: «Αποτελούμε την πλειοψηφούσα δύναμη στα πέντε από τα εννιά χωριά του Δήμου»

Ανακοίνωση με την οποία ευχαριστεί τους δημότες για την στήριξή τους προς το πρόσωπό της και τους υποψηφίους της παράταξης εξέδωσε η επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Κίνηση Ενότητας» κ. Μαρία σαμαρά.
Στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής: «Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους δημότες που στήριξαν την δημοτική παράταξη «Κίνηση Ενότητας» στις φετινές αυτοδιοικητικές εκλογές στον Δήμο Ζαγοράς-Μουρεσίου.

Οι κάτοικοι του Ανατολικού Πηλίου μας έδωσαν ένα μεγάλο εκλογικό ποσοστό, 48,5%, που αποτελεί ένδειξη εμπιστοσύνης στα πρόσωπα και τις προτάσεις της παράταξής μας, ενώ βάσει των αποτελεσμάτων του δεύτερου γύρου των εκλογών μας κατέστησαν πλειοψηφούσα δύναμη στα πέντε από τα εννιά χωριά του Δήμου.
Με τους εκλεγμένους δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους, όλους τους συμμετέχοντες στην παράταξή μας και τους συνεργάτες μας, έχουμε δημιουργήσει μια δυνατή ομάδα, η οποία θα αγωνιστεί για την πρόοδο του τόπου και το συλλογικό καλό.
Δεσμευόμαστε ότι δεν θα αδρανήσουμε ούτε λεπτό και καθημερινά θα ασκούμε δημιουργική, υπεύθυνη και αποτελεσματική αντιπολίτευση καταθέτοντας προτάσεις και ιδέες μέσα από το επεξεργασμένο πρόγραμμά μας και το οποίο έτυχε της ευρείας αποδοχής των πολιτών.
Το σύνθημά μας «Εννιά χωριά, ένας Δήμος» θα είναι η δύναμή μας για να δημιουργήσουμε έναν τόπο με νέα παραγωγική φυσιογνωμία, ένα τόπο με προοπτική και μέλλον.
Ενωμένοι και δυνατοί είμαστε εδώ για να φέρουμε στους δημότες μας την ελπίδα».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το